Gość BilGejtZ Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 (edytowane) Jaki TV kupić do komfortowego oglądania n (telewizja hd) i grania na PlayStation 3? Zależy mi na dużej przekątnej i w lokalnym sklepie zaproponowano mi kupno telewizora projekcyjnego 720p: Sony KDF-50E2010 Samsung SP-50L6HSamsung SP-50L6HV Limitu gotówki nie ma, oczywiście o ile wzrost ceny, idzie ze wzrostem jakości. Wydaje mi się, że minimalna przekątna to 42". PS. Aktualnie mam jeszcze C+ w PAL-u i PS2 - czy na takim TV będzie to jakoś wyglądało? Edytowane 27 Grudnia 2006 przez BilGejtZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 :arrow: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=206943 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 jeśli nie ogranicza Cie gotówka to bierz coś powyżej 60 cali FUll HD :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...