spedi Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Witam ! Mam ta płyte główną: http://www.komputronik.pl/pelny.php?id=31016 Czy mogę do niej podłączyć głośniki Creative T6060 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 A dlaczego miało by nie działać?? Płyta ma wbudowany 8-kanałowy kodk audio Realteka, więc działać powinno bez problemu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIBOR Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Witam ! Mam ta płyte główną: http://www.komputronik.pl/pelny.php?id=31016 Czy mogę do niej podłączyć głośniki Creative T6060 ? będą :) tylko zmień w ustawieniach na tryb 5.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spedi Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 (edytowane) No to fajnie, aha i jeszcze jedno, lepiej jechać na zintegrowanej karcie na tym realtec czy kupić SB Audigy ? Co polecacie ? Edytowane 27 Grudnia 2006 przez spedi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 SB, w tej plycie dzwiek jest fatalny :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spedi Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Załozyłem topic na forum KS Ekspert, pytałem sprzedawcy w sklepie, mówili, że ta zintegrowana karta jest OK i że podłączając SB Audigy róznicy nie zauważe, to nie sa super głosniki. Pojade za zintegrowanej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Dla mnie zintegrowana jest fatalna az uszy bola :angry: :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spedi Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 A jaka masz karte ? SB Audigy ? Zauwazasz efekty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Niemam zadnej, ale kolega ma SB u niego az syci dzwiek a na tym GA szlak mnie trafia, wole na mp3 wrzuci i sluchac z mp3 player'a :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...