daFojtek Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 skad, gdzie i jakie sterowniki najlepsze do Savage 4 ? jesli ktos wie to bardzo bym prosil zeby sie podzielil informacja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ser_visant Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Mam jakieś na dysku - mam teraz taką kartę ;) - jakby co to mailem moge przesłać około 1 MB zajmują... tylko PRV do mnie. Nie wiem czy najlepsze ale przynajmniej najnowsze jakie znalazłem (około miesiąc temu szukałem) - w miarę stabilne. Linka już nie mam. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakrzy Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 spróbuj na https://ranger.s3graphics.com/ są tam wszystkie sterowniki S3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gozilla Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 tez miałem kiedyś taką grafe, ale po 3 tyg ją sprzedałem, bo mimo 32 mb dla mnie to była żadna karta, żadna gra nie chciała poprawnie chodzić, a próbowałem na chyba wszystkich sterownikach (to było jakieś pół roku temu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...