spavatch Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Jako ze nie chce mi sie pisac drugi raz tego samego pozwole sobie wkleic to co napisalem na innym forum. Zapraszam do leORT: ORT: ORT: ktury. Dalem sie zwiesc dobrej slawie Kingstona i bardzo pozytywnym doswiadczeniem z karta 1GB pracujaca w SX1. Zakupilem karte MMC+ 512MB do Nokii 6230i . Po sformatowaniu telefon co prawda widzi pelne pol giga ale wgrac mozna jedynie do ~40 MB, po osiagnieciu tej granicy przy probie wgrania czegokolwiek wyrzuca komunikaty o blednej nazwie pliku czy cos w ten desen. Dodam ze po podlaczeniu telefonu do komputera (USB lub Bluetooth) problem objawia sie dokladnie tak samo . Czy znaleziono juz na to jakies "pacaneum"? Do diabla, w koncu kupilem karte jako "do N6230i" wiec ma dzialac! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Ja bym spróbował jeszcze na jakimś innym telefonie- znajomy, rodzina czy ktoś tam jeszcze. W przypadku SE wynikały problemy z kartą ze względu na soft, więc może i w przypadku Nokii jakaś aktualizacja pomoże... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Ja bym spróbował jeszcze na jakimś innym telefonie- znajomy, rodzina czy ktoś tam jeszcze. W przypadku SE wynikały problemy z kartą ze względu na soft, więc może i w przypadku Nokii jakaś aktualizacja pomoże... Telefon nie jest moj, nalezy do wuja ktory mieszka 400 km ode mnie (osobiscie nie tykam niczego co nie chodzi na Symbianie). Niestety nikt z jego najblizszej rodziny nie ma telefonu ktory obsluguje karty pamieci. Natomiast karta zostala sprawdzona w odtwarzaczu mp3 - efekt jest ten sam - da sie wykorzystac tylko 40 z 500 MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Niech sprobuje jej zrobic format z poziomu telefonu. Jest taka funkcja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...