Klimek Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Witam Czy mógłby mi ktoś powiedzieć czy jak kupie 256 mb DDR 333Mhz i zamontuje do kompa w którym mam SDR 256 mb 133Mhz czy te ramy będą ze sobą współpracowały czy nie będzie jakiś problemów że któraś z pamięci nie będzie działała??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 (edytowane) zalezy od plyty glownej czy obsluzy obie, rozne ramki jednoczesnie sam osobiscie nie spotkalem sie z taka co to potrafi, ale nie wykluczam ze takowe istnieja ;] Edytowane 27 Grudnia 2006 przez AndiX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 (edytowane) !@#$% Nie wejdą w płytę główną... EDIT: Sie spóźniłem... Taka kombinacja nie ma prawa działać. Edytowane 27 Grudnia 2006 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 (edytowane) Grzechu_1990 napisał(a): !@#$% Nie wejdą w płytę główną... moze byc plyta glowna z oboma typami slotow chciazby "slawetna" ecs k7s5a Edytowane 27 Grudnia 2006 przez AndiX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Cytat chciazby "slawetna" ecs k7s5aWiem, miałem ale taka kombinacja na niej nie zadziała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klimek Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Płyta główna to ASRock PE Pro i ma po dwa gniazda do DDR I SDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Klimek napisał(a): Płyta główna to ASRock PE Pro i ma po dwa gniazda do DDR I SDR w manualu do tej plyty jest napisane "please do not use both sdram dimm and ddram dimm at the same time" co znaczy ze nie nalezy tak robic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klimek Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 No to będę musiał kupić 256ddr i wyrzucić sdr. I jeszcze jedno sorki że nie na temat ale może doradził by mi ktoś jaką karte kupić do tej płyty taką żeby pograc sobie w jakieś dobre gierki przy takiej ilości ramu i prockiem 1.7 celeron??? Radeon 9600Pro był by dobry?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Klimek Bede bardzo delikatny - chcesz sobie grac w produkcje 2003 roku? Bo komfortowo w nic innego raczej nie pograsz na takim zestawie... Nawet XP bedzie sie dlawic przy 256mb RAMu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 To nie ten dzial :) grafiki obslugujemy gdzie indziej pozatym na 256 ramu raczej ciezko bedzie grac w cokolwiek co jest 3d na xpeku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...