Skocz do zawartości
Klimek

Karta Graficzna Do 200zł

Rekomendowane odpowiedzi

ojej strzez sie tego fxa...

raczej gf 6600, na allegro mysle ze uda sie wyrwac do ~220zł.

Tak w ogóle to przydał by Ci się ""mały"" upgrade sprzętu, twój aktualny sprzęt będzie ewidentnie hamował wydajność tej karty, no ale nie każdy ma pieniądze, tylko Cię uświadamiam. O zasilacz też byś mógł zadbać jakis lepszy bo pewnie ten co aktualnie masz w komputerze też nie jest najwyższej jakości..

Edytowane przez mlodass

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Ludwiczek

W sumie to bym już chyba wolał kupić jakiegoś Xboxa jedynkę przerobionego z gwarancją :razz: Bo 256MB ramu to poniżej minimum (jak dla mnie 512 to minimum) a i celeron 1.7 zbyt wydajnym procesorem nie jest :wink: Na tym configu nie pograsz sobie zbytnio.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość radioram 89'8 fm

9550 to max jaki do takiego zestawu bym wstawiał - 9500pro juz będzie sie nudził natomiast fx-a za dpłatą bym nie brał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam podobny problem co kolega, jednak sprawa wyglada troche inaczej:

Kasy mam OKOLO 200zl czyli nawet +/- 50zl ;-).

Musi byc koniecznie nvidia! (do lepszej wspolpracy z linuksem - aktualnie mam radeona 9000 i wiem, ze juz nic ATI nie chce..),

nie gram w gry, a jak juz to bardzo rzadko (mam tez xboksa), wiec to nie musi byc demon wydajnosci, heh.

Reasumujac: AGP, cos nvidii najbardziej oplacalne w cena/jakosc do okolo 200zl. Moge sie pobawic w licytacje na allegro, bo karta nie musi byc nowa.

A i w miare mozliwosci cos z pasywnym chlodzeniem.

Jak nic sie nie znajdzie to wezme Asus 6200.

Pzdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe tego samego linka mu chciałem dać. No właśnie jak mieszkasz w wawie to super oferta, jak nie to może z którymś z purepc'owiczów sie umówisz zeby to odebrał dla Ciebie i wysłał:>

Jeżeli tej karty by Ci sie nie udało kupić to za 230 mysle ze juz napewno kupisz na innej aukcji wiec szukaj tylko 6600:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi