Staslaw Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Witam mam pytanie dotyczące tunera telewizyjnego(wewnętrznego). Czy ma on wejście aby można było podłączyć kamere czinczami?? Czy mózna potem nagrać obraz i dźwięk z tej kamery na dysk twardy??? Jakie programy do tego służą?? Jakie polecacie tunery?? Z góry dziękuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 pytanie 1 : JAKI tuner pytanie 2 : czy kamera ma też wyjście S-VHS pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Najczęściej TAK . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 niektore tunery mają composite video in, ale wydaje mi sie, ze jest przejsciowka composite in ---> chinch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Hmm poprzednicy chyba wszystko napisali ale zanim zasne po 48 godzinach na nogach cos sobie skorbne jak za starych czasow :)) Moj staruszek AverMedia TV Capture ma i SVideo i Chinche ale nie na samej karcie. Dolacza sie do karty taki kabelek z wieloma roznymi wejsciami (do pilota, svideo, chinche, audio). Napewno znajdziesz karte ktora bedzie odpowiednia. Do zrzucania uzywam www.virtualdub.org Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Jak ktos sie zna na tunerach, moglby cos do dzialu FAQ skrobnac... wiele osob chetnei poczyta... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 A ja mam pytanie zwiazane w powiedzmy 50 % z tematem. Mam Rive TNT2 Ultra i szukam informacji czy mozna do niej podlaczyc tunner tv. Na karcie mam miejsce na podlaczenie "Czegos" - wydaje mi sie ze to miejsce na tunner. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 jezeli masz na karcie TV-out to mozesz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 no na 200% praktycznie juz kazdy tuner ma viedo in wiec bedziesz mogl podlaczyc kamerke, ja tak wlasnie mam. Jedno co powiem, to nie iberz takiego jak mam, bo jakosc przeyslanego przez niego obrazu jest poprostu marna. Nie wiem jak na innych czy podobnie, lecz mnie to nie zadowala :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 jezeli masz na karcie TV-out to mozesz :) Tylko ze ja nie mam Tv-out`a. Moze ktos wie cos o rozszerzaniach dostepnych dla Rivy TNT2 Ultra ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...