Bartez+ Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Mam mozliwosc kupna laptopa BENQ Joybook A33E http://www.eukasa.pl/pc-i-pda/sklep/253871...q-joybook-a33e/ za 1800 zl - niby okazja ale nie wiem czy warta ? nigdy nie slyszalem duzo o laptopach firmy benq - to solidna firma i mozna jej zaufac?? Z gory Dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Jak za tą cenę to nic lepszego z takimi parametrami nie znajdziesz. Kupujesz nowy czy używany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartez+ Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 nowy, tylko zastanawiam sie czy nie dolozyc 400 zl za jakiegos acera - przynajmniej pewniejszy chyba, bo nie wiem jak bedzie z serwisem benq i wogole trwaloscia takiego laptopa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnDoe Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Wydaje mi się, że dołożenie tych 400zł do Acera będzie stratą pieniędzy, bo BenQ i Acer wg mnie stoją na tym samym poziomie jeżeli chodzi o jakość (o serwisie się nie wypowiem). Te 400zł warto by było dopłacać do jakiegoś bardziej znango producenta. I żeby coś wyjaśnić, nie mam nic przeciwko Acerowi i BenQ, uważam je za dobre budżetowe laptopy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poznaniak Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 O ile ten BenQ jest oparty na Celku o FSB 400 to możesz sobie owy procek o kant pupy rozbić - czeka Cię zmiana na MINIMUM Celka M 533 lub PM i zyskasz na bateri oraz wygodzie pracy ;) Pozdrawiam Poznaniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...