warn Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 (edytowane) witam, niestety jeszcze posiadam ta płytę ale mam zamiar zmienić dysk na SATA, szukałem czytałem i nigdzie nie znalazłem więc nie wiem do jakiej wielkości dysku ona to obsługuje może ktoś jest zorientowany i może napisać do ilu GB mogę takowy HDD zakupić żeby płyta mi to widziała? Oczywiście chodzi o EPoX 8KRA2i z orginalnym biosem bo chyba innych nie było Edytowane 28 Grudnia 2006 przez warn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Z tego co pamiętam to w dyskach SATA nie ma takich ograniczeń pojemności jak są w IDE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warn Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 dzięki YogiCK czyli już nie będę zwracał uwagi na duży rozmiar dysku ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hntr Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 witam, niestety jeszcze posiadam ta płytę ale mam zamiar zmienić dysk na SATA, szukałem czytałem i nigdzie nie znalazłem więc nie wiem do jakiej wielkości dysku ona to obsługuje może ktoś jest zorientowany i może napisać do ilu GB mogę takowy HDD zakupić żeby płyta mi to widziała? Oczywiście chodzi o EPoX 8KRA2i z orginalnym biosem bo chyba innych nie było moja rada nie kupuj to tego epoxa dysku sata:) sa straszne kredki zeby zainstalowac system i wiele przypadkow nieprawidlowego dzialania:) i to nie u mnie sie pojawilo:) odradzam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...