piohal Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Czy modecom 350 GTF 350 W uciągnie : P4 531 3 GHz 2x256 RAM Asus P5P800 Ati Radeon X800 R420 400/700 dysk SATA + dysk ATA 2 karty PCI Z kalkulatorów mocy wynika że niby tak, ale chyba to byłyby jego granice. Jakie jest wasze zdanie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 ze bedzie ciezko! co prawda moj ciagnal to co mam w podpisie ale zdarzalo mu sie wylaczac...po za tym p4 ciagnie duzo pradu a i x800 nie jest jakims oszczedniakiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gni0tek Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 (edytowane) Witam ! Jestem (nie)szczęśliwym posiadaczem takiego oto zasilacza klik Konfig podłączony do tego zasilacza to: venice @ 2.5 ghz, Palit 7900gs, dysk, nagrywarka, giga ramu, dwa wentylatorki. Mam następujący problem(właściwie, to nie wiem, czy to na 100% zasilacz). Mianowicie mam taki problem, odpalam 3dmarka, program chwile pochodzi, i komputer się zawiesza(obraz staje w miejscu),a wtedy pomaga mi jedynie reset :/. Gdy odkręce procesor na 1800 mhz problem znika. Co ciekawe na Galaxy GF 7300GT mam identyczne problemy, czy to znak, że zasilacz jest za słaby ? Jeśli to wina zasilacza, to co radzilibyście mi kupić, za 200 zł Pozdrawiam Edytowane 28 Grudnia 2006 przez gni0tek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daamain Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Bardzo mozliwe ze to zasilacz. Na wszelki wypadek, jesli masz mozliwosc, moglbys sprawdzic kompa z inna, lepsza zasilka. Do 200 zl zdecydowanie HuntKey 350AP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 albo za bardzo wykrecony procek albo cos sie przegrzewa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gni0tek Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 nic sie nie przegrzewa, a procek jest stabilny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daamain Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 nic sie nie przegrzewa, a procek jest stabilny. A timingi pamieci probowales luzowac? Ewentualnie vdimm podnosic? Sproboj jeszcze sie tym pobawic, jesli nic nie da to na 99% zasilka. Sprawdz jak dziala z inna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piohal Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Wracając do mojego sprzętu. Niestety na modecomie 350 GTF zdarzają mu się zwisy. Temperatury sa ok. Czy w związku z tym Fortron 400 W PFN rozwiąże problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 nie jak musisz miec fsp z allegro to kup tha-p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piohal Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Wracając jeszcze do tematu: Zanim oskarżę zasiłkę o zwisy, robię test Primem. Sęk w tym, że przy obciążeniu ok 50% wszystko jest ok. A np . uruchomienie Winampa, DC++, Outlooka spowodowało rano po 20 min zwiechę. Czy fakt przechodzenia póki co Prima oraz to że grałem sobie spokojnie godzinkę w Americas Army (procesożerna gra) może nieco rozjaśniać sytuację? Dostępu do miernika nie mam, ale jak miałem Celerona puszczonego na 3,8 to programowo mierzone napięcia były znacznie gorsze niż obecnie i było ok.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...