Josiok Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Witam:) Mam Zapytanie nie wiem co jest ale po wgraniu Offica 2003 tego pakietu tylko dla Win XP z SP2 to po pewnym czasie jak pisze w Word albo gdzie indziej to gaśnie Monitor i komputer wcale nie reaguje i wtedy musze zrestartować kompa ale najgorsze to jest to że nie zapisana praca ginie :-| Nie wiem co jest z tym raczej wina kompa to niejest ale żeby wcale nie odpowiadal to aż dziwne i do tego przy pisaniu że by coś się takiego stało :huh: Jeszcze takie coś mi się stało ale jak chodziłem normalnie po necie zgasł monitor a komputer wcale nie odpowiadał nic kompletnie jak by zmarł hehe xD aż musiałem zrestartować bo czekał około 10 minut mówię może się samemu jakoś odezwie ale nic. Nie wiem czym to jest spowodowane. Mój Zasilacz to DEER 350 WAT kupowany w Lipcu 2006 roku więc ma prawie pół roku ale tak to po za tym wszystko okej :) Pentium 2 266 MHz (czas wkońcu na zmiane kompa :-P ) 448 SDRAM 20 GB DYSK WD Geforce 2 32 MB :-P no i oczywiście Windows XP Professional SP2 Proszę o szybką odpowiedz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Josiok Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Chodzi Chodzi tylko wiesz po zainstalowaniu Windowsa wyłączyłem dużo nie potrzebnych pierdółek które się włączają razem z systemem ale działać działa tylko że na takim procesorze trzeba mieć co najmniej z 256 RAM-u :razz: Nie chodzi XP elegancko ale jak się ustawi na standardowy wygląd to nawet nawet się tam kręci jakoś ale nie ma rewelacji :wink: No ale i tak go tylko używam do neta, gadu i do słuchania muzyki, no i tam starsze gry jakieś jeszcze polecą :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...