Skocz do zawartości
Marky

radek 9700 na sa6

Rekomendowane odpowiedzi

Jest sobie SA6 abita i na niej celek 900@1200 + CLAP i wszystko chodzi oki. Wlozenie szafirka 9700 powoduje ze komp sie nie uruchamia... trzeba zmienic szyne na max 110... co jest grane??? 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stary, co ci odpaliło by kupić tę grafę do takiego configu. Za 3/4 tej sumy doinwestował byś w inne części i miał wyższą wydajność. Pzrecież ty najzwyczajniej "ściągnąłeś majty" temu Radeonowi. Teraz ma goły tyłek i smutno mu przed innymi. Ech, ludzie to mają pomyślunki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki za wielka koope konkretnych odpowiedzi... Jakbym potrzebowal rady filozofow to bym gdzie indziej napisal. Pozatym nie napisalem ze go kupilem... widze ze nic tu sie konkretnego nie dowiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, tyle ze teraz dziala na fsb 133 nie wiem czemu... pozatym podlaczenie oddzielnego zasilacza pod radka nie zmienia sytuacji.. Takie najprostsze rzeczy to ja juz sprawdzilem. :) ... nie wazne... teraz dziala...

chce tylko sprawdzic czy dziala... bo mam go do kupienia za 1000zl... reszte czyli proc, mobo i ram bede zmienial pod koniec miecha jak kasa splynie na konto :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...