phase Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 (edytowane) I jak by ktos chcial abym przywiozl cos z rzeczy komputerowych z usa to swiadcze swoje uslugi :) Bym przyjal zamowienia od 2-3 osob, ale sa pewne restriction; - jako ze jade do bialegostoku to najchetniej widzialo by mi sie zamowienie cos dla osob z bialego, chyba ze ktos by byl chetny z warszawy, to tuz po przylocie (lub przed odlotem) bym sie spotkal i dal paczke, wysylanie paczek nie wchodzi w gre - niechce wozic nic duzego bo ograniczony bagaz mam,, procki, grafika, ipody, itd moze byc,. plyta glowna i wszystko wieksze nie z bardzo - pieniadze. z tym to albo przy odbieraniu paczki (najlepiej w walucie usd), albo przez paypal. Jak jakies drozsze zakupy to musze wziass 15% zaliczki (tylko kosztuje 'return fee' na newegg.com) - jako ze odlatuje niedlugo i niechce testowac nowych sklepow, to tylko cos z www.newegg.com oraz www.amazon.com Jak ktos jest chetny to prywatna wiadomosc wyslicje do mnie i odpisze was moje gg i mozemy pogadac. W ten weekend bede zamawiac. Z gory przepraszam jezeli zly dzial :). ____________________________________________________ Ok, juz mam pelna liste osob. Jak bede leciec na wiosne lub wakacje to tez dam znac :) Edytowane 29 Grudnia 2006 przez phase Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 (edytowane) To i Ja się podłączę jak ktoś by chciał coś z Egiput to bardzo chętnie, prócz wielbłąda i piramid. Jutro jadę na sylwestra na pustynię miasto nazywa się SAKALA (nie wiem czy dobrze napisałem) pięć kilometrów od HURGADY :D :lol: znalazłem hotel Edytowane 28 Grudnia 2006 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Jaka pobierasz prowizje ? :> Czy dalo by sie sprawe zaltawic na odleglosc? Tzn przelew+wysylka w Polsce ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 (edytowane) To i Ja się podłączę jak ktoś by chciał coś z Egiput to bardzo chętnie, prócz wielbłąda i piramid. Jutro jadę na sylwestra na pustynię miasto nazywa się SAKALA (nie wiem czy dobrze napisałem) pięć kilometrów od HURGADY :D :lol: Hmm a moze jakis stuff egipski przemycisz? Szysze? Byle nie łąjno Wilbłunda :> Edytowane 28 Grudnia 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pnhd Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Do Egiptu to ja bym sie bal. Mozna z tamtad nie powrocic. A z USA to ja bym reflektowal na 'Enfora wifi for Treo600', albo Dell Axim x50v. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 (edytowane) Hmm a moze jakis stuff egipski przemycisz? Szysze? Byle nie łąjno Wilbłunda :>Szysze już ma tylko tytoń mi się skończył, będę musiał dokupić z pięć kartonów, na jakieś balangi jak znalazł :D :lol: . Nie ma co sie bać jechać do Egiptu, połowa (+/-) ludności w tym kraju to wojsko i policja. Problem jest tylko jeden jak wychodzisz na miasto to nie ma zbyt wiele miejsc żeby się napić browaru. :lol: :D Edytowane 28 Grudnia 2006 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Do Egiptu to ja bym sie bal. Mozna z tamtad nie powrocic. A z USA to ja bym reflektowal na 'Enfora wifi for Treo600', albo Dell Axim x50v.Niemcy o Polsce też tak mówią. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Dziuby, a oryginalny tytoń smakowy do sisz mógłbys sprowadzić? Nie chodzi mi o taki z Allegro - bo nie smakuje mi za cholere, no moze oprocz jabłka - tylko siakis natrualny tzn. nie suszony jak to bywa w przypadku Allegro.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 prowizji zadnej dla siebie nie biore. jedyne co to chce, to pieniadze ze produkt i jego wysylke do mnie do domu w usa (okolo extra $4-7 zalezy co). ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Macie okazje, wiec masa ludzi powinna sie rzucac.. a tu cisza, o dziwo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pnhd Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 (edytowane) jo jo. polowa to wojsko i policja, a reszta to handlarze zywym towarem i inne zakapiory. no, ale nie wszyscy maja pecha... :) a helmuty do polski ciagna jak muchy do miodu. nie widze u nich takiego strachu. oni wala drzwiami i oknami, zeby $ zaoszczedzic, choc to powoli sie konczy. Edytowane 28 Grudnia 2006 przez pnhd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Dziuby, a oryginalny tytoń smakowy do sisz mógłbys sprowadzić? Nie chodzi mi o taki z Allegro - bo nie smakuje mi za cholere, no moze oprocz jabłka - tylko siakis natrualny tzn. nie suszony jak to bywa w przypadku Allegro.. O rany ale ceny ten kosztuje w Egipcie 2 funty egipskie czyli 1.2 zł (złoty dwadzieścia-- jeden dolar sześć funtów egipskich) (informacje z przed dwóch lat) Który chcesz ten tytoń - karton mogę przywieść , no może dwa (+ opłacasz koszt wysyłki) :D :D Moja szisza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 ŁoŁ xD Dziuby ile taki zestaw ? (faja + jedna paczka tytoniu ? :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 (edytowane) Średnia szisza (50 cm)kosztuje około 10$ karton tytoniu +/-, 3-4$ (tylko informacje które posiadam są z przed dwóch lat). :D Ps sziszy na pewno nie przywiozę Bo trzeba ją chować do bagażu głównego a ona trochę waży. :D no i ma swoje gabaryty Edytowane 28 Grudnia 2006 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 phase, pw poszło :) dla mnie kilka zabawek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G@rc!a Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Odemnie tez zaraz pojdzie priv a najlepiej jakbys gg podal:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 e to żeś mnie zmartwił, już fajny prezent szykowałem ;P Też bym coś zamówił i phase'a ale z drugiej strony nie mam pomysłów ;P kucyk podziel się co bierzesz ;P ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 chciałbym: G.SKILL 1GB 200-Pin DDR2 SO-DIMM DDR2 667 x 2 oraz Intel Core 2 Duo T7400 Merom 2.16GHz 4M jeżeli phase będzie mógł, nie od dzisiaj na forum jesteśmy więc mam nadzieje, że się jakoś dogadamy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 hmm a istnieje mozliwosc wyslki? czy tylko odebranie osobiste? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 niestety nie, za duzo zachodzu dla mnie a bede mial co robic w polsce. prosze tylko odbior osobisty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 niestety nie, za duzo zachodzu dla mnie a bede mial co robic w polsce. prosze tylko odbior osobisty. juz cie nie lubie (; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 (edytowane) ja tez xD hrhrhrhr ok rozumiem nie ma problemu Edytowane 28 Grudnia 2006 przez KaxxL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiMa Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Może byłbym chętny, musze skombinować kase i wziąbym 1gb ddr'ków. Jestem z b-stoku, jakby co :D . Dam znac jak znajdę kase ;] . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Dziuby, a jesli chodzi o tyton to rozni sie dosyc mocno ten egipsko/arabski od takiego co mozna w polsce dostac albo na czechach ? Dzis palislismy truskawe i brzskowinie ale... po chwili zero samku. Tez tak masz cyz raczej dlugo czuc aromacik ;> Jakie smaczki polecasz? I czy dalbys rade podeslac paczuszke po powrocie do polski? POzdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Dziuby, a jesli chodzi o tyton to rozni sie dosyc mocno ten egipsko/arabski od takiego co mozna w polsce dostac albo na czechach ? Dzis palislismy truskawe i brzskowinie ale... po chwili zero samku. Tez tak masz cyz raczej dlugo czuc aromacik ;> Jakie smaczki polecasz? I czy dalbys rade podeslac paczuszke po powrocie do polski? POzdro Arabskie są bardziej aromatyczne, (pięknie pachnie nawet przy grilu) no i przy piwku można sie trochę ujarać. :D Smaczek to różany , jest dla mnie nalepszy, a bananowy najgorszy. Podeślę paczuszkę :D obiecuję. Jak przyjadę to na PW napiszę co i gdzie wysłać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Phase, a przywiózł byś mi paste do zębów czekoladową? =D Słyszałem że można tam takową kupić, w polsce i we francji szukałem ale nie było :( Ile taka pasta kosztuje? A i jak byś mógł to w dzień odlotu do polski zakup oryginalnego pączka - donut'sa =D Wsio odbiorę z lotniska ;) podaj mi swoje gg na PM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Ok, juz mam pelna liste osob. Czyli rozumiem, ze juz sie nie załapie na pamięci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...