spavatch Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 "Boczek" do budy Codegen 7001 (pewnie taki sam jak w 7013) w celu montazu okienka poszukiwany :!: Moze ma ktos taki boczek po obudowie w stanie bdb, moze jakis kumpel ma niepotrzebny bo i tak nigdy nie zamyka, zaplace symboliczna sumke, byle byla nie porysowana bo nie chce jej calej lakierowac. Chodzi oczywiscie o strone "dostepowa". Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 podlaczam sie do prosby, dla mnie moze byc porysowany ;] szukam juz z tydzien i nikt nie chce sprzedac samego boku, a w tym robilem eksperymentalne okienka i sie troche zjebaly ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bones123 Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 podlaczam sie do prosby, dla mnie moze byc porysowany ;] szukam juz z tydzien i nikt nie chce sprzedac samego boku, a w tym robilem eksperymentalne okienka i sie troche zjebaly ;]] Ja zwykle wychodze z zalozenia ze moze sie zjebać do treningu modowania zalatwilem sobie shita za 5 zetek :) i nie placze (bo tez zjebalem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 To jak, znajdzie sie ktos taki co ma eleganckie boczki dla kolegi pit'a i dla mnie? :) Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...