sideband Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 (edytowane) Są to zmodyfikowane oficjalne sterowniki - usunięty nowy control panel , dodane coolbits. Sterowniki zajmują jedynie 18.5mb , zabierają także mniej pamięci. Odnośnie wydajności i jakości obrazu nic nie zmieniałem , każdy ustawia sobie według własnych potrzeb. Forceware 93.71 Modded By Side Sterownik można rozpakować za pomocą najnowszej wersji winrara lub 7zip. Edytowane 4 Stycznia 2007 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 mógłbyś je zmodować tak aby obłsugiwały sli? tzn jak koleś na XS ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 A nie obsługują SLi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Może wiesz jak one wypadają w porównaniu z DHzerOpoint 92.91, a tak przy okazji jak ustawiacie opcje w sterach aby jakość i wydajność była w miarę przyzwoita. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 (edytowane) W nowych grach 93.71 są najwydajniejsze , 97.44 testowałem tylko na carbonie wypadły minimalnie gożej od 93.71. Ja zawsze ustawiam na max perfomance. Edytowane 28 Grudnia 2006 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 A nie obsługują SLi? chodzi o moda, zeby mozna bylo odpalic sli na plytach crossfire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezol Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Witam A jak sie ma odblokowanie potokow w gf 6800le, bo ostatnio na sterach 91.xx mam jakis dziwny problem. 2 misieace temu zrobilem formata i odblokowalem potoki, bylo wszystko si. Wczoraj jakos tak zapuscilem 3dmarka i mialem niskie wyniki. Wszedlem na rivatunera a tam sie wyswietla 8/4. Wchodze w custom a tam niby sa odblokowane. Niewiem co jest grane. Zmienilem stery na 93.71 i rivatuner do 2.0final i nic to nie pomoglo. Obecnie zrobilem formata i sie zastanawiam jakie stery zainstalowac, narazie jade bez. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 fajne sterowniki , używam i polecam , + dla sidebanda za mały tuning :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Czy ma ktoś problemy z przełączaniem się karty w tryb 3d na tych sterach, aż szkoda je zmieniać bo faktycznie wszystko lepiej biega @sideband masz może zmodyfikowany pliczek .inf do 97.44 bo one są chyba tylko do GF8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 (edytowane) Różniste infy do wyboru do koloru - tutaj Edytowane 1 Lutego 2007 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Dzięki sideband, stery zostają przeinstalowałem je i narazie jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...