seba_999 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 (edytowane) Witam. Zaraz zaznaczam, że do końca nie jestem pewny czy w dobrym dziale :oops: piszę bo OO jest i na winde i na linuxa. Ale do rzeczy. Otóż jakiś rok temu zachciało mi się zabezpieczyć ważny dla mnie plik w formacie sxw (OO Writer 1.1) hasłem. Ostatnio pewna sprawa zmusiła mnie do tego, żebym zajrzał do tego pliku a tu figa - pyta mnie o hasło, którego ja nie pamiętam :cry: . Czy można jakoś uzyskać dostęp do tego pliku? Odzyskać zapomniane hasło? Czy po prostu mogę spisać plik na straty? Edytowane 28 Grudnia 2006 przez seba_999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 czym by było hasło gdyby każdy mógł je rozszyfrować... :) W sumie nie wiem, na pewno da się złamać choćby metodą brutalną... ale czym i jak??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pnhd Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 moze takie cos da rade: http://redfish.pl/programy/Dekryptor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 moze takie cos da rade: http://redfish.pl/programy/DekryptorNie da rady :cry: . Znacie jeszcze jakieś narzędzia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Najlepszy sposób na uzyskanie hasła jaki znam to tortury... ale sam siebie torturować raczej nie będziesz :) Więc może spróbuj innych swoich haseł, np. z poczty, z forum itp. Może użyłeś takiego samego albo chociaż coś Ci się przypomni ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Najlepszy sposób na uzyskanie hasła jaki znam to tortury... ale sam siebie torturować raczej nie będziesz :) Więc może spróbuj innych swoich haseł, np. z poczty, z forum itp. Może użyłeś takiego samego albo chociaż coś Ci się przypomni ? Hehe już to zrobiłem. Tak mi się przypomniało, że kiedyś dałem przypomnienie hasła z GG i to hasło pasowało. THX wszystkim :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...