KrokodyL Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Dziś kupuje ram, i mam do wyboru: 256 mb DDR266 Kingston i 256 mb DDR333 noname. Podpowiem że moja płyta obsłuży max 266 mhz. Jak myślicie które <span style="color:red;">ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span></span> chyba tego kingstona? PS: może ten topic troche jest dziwny, dlatego prosze admina żeby go usunął dziś po godz. 15.00... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 brałbym Kingstona pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Ja bym wziął 333, bo jak podkręcisz to masz na nich limit do 333 Mhz, a Kingstomy będą chodziły podkręcone, i niewiadomo czy kiedyś nie siądą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 moim zdaniem przy czestotliwowsciach sporo wyzszych niz 266 na pamieciach 333 bedzie mozna ustawic leprzy timingi przy zachowaniu stabilnosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 moim zdaniem przy czestotliwowsciach sporo wyzszych niz 266 na pamieciach 333 bedzie mozna ustawic leprzy timingi przy zachowaniu stabilnosci swego czasu miałem kość 256MB PC266 Siemensa - chodziła na CL2,5 nawet jako DDR400 i nie było zwiechy . Standardowo była na 333 CL2 i pracowała tak rok czasu . A przeciez Kingston jest co najmniej tak dobry jak Siemens czy Hynix... pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Ja bym brał Kingstona jednak!!!!!!!! Nie wiadomo co to ze shity SZAcuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Only Kingston... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Na jakich kosciach ten Kingston (Infineon, Hynix......) jak mozesz te kostki obejrzec i opisac te pamiatki blizej to by sie troszke rozjasnila systuacja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micuel Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Zależy od kostki ale jeżeli nie mozesz soprawdzic to bierz 333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 miałem kingstony 266 mhz i jręciły się lajtowo na 333 mhz.Ale na twoim miejscu bym brał te noname 333.Mówisz że twoja mobo nie obsluguje 333 mhz, ale te pamieći by chodziły w takim razie zwolnione.Kto wie może niedługo będzesz zmieniał mobo i masz już pamiątki na 333 mhz.Kingstony są firmowe fakt, ale poco puźniej je kręcić?Ktoś kiedyś tu na forum napisał że miał kingstony 266 mhz i podkręcone działały 6 miechów.Potem jak chciał z rana włączyć kompa poprostu nie wstały.Ja bym brał no name 333 mhz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakma Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Kingstony pozniej bedziesz mogl latwiej sprzedac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 JA ci polecam 333, poniewaz zmienisz plyte jak mniemam, wiec sa berdziej przyszlosciowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 wg mnie lepiej brac te 333. Potem bedziesz sobie w brode pluc czemu ich nie wziales. ja tak mialem, wzialem 266 i zalowalem,. Wiec lepiej odrazu kupowac te pc333. Wg mnie beda lepsze nawet do oc niz te kingstony pc266. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 A ja na Twoi miejscu brał Kinstony. Niewykluczone ze będa sie tak samo kręcić jak te 333Mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrokodyL Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 no tak... w sklepie nie było ani takich ani takich, więc kupilem 256mb DDR266 firmy SPECtek (jak na te 2 godz. to chodzą dobrze:)) PS: wiecie coś o tej firmie? bo ja nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrokodyL Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 a w zasadzie to MicJes nie masz racji, bo moją płytę główną kupiłem mieśąc temu za bardzo małą cenę(chociaż droższa była od ECS'ów - 300,-), i na razie zmieniać nie zamierzam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...