znaj Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Jak w tytule. Mam orginałną wersję. Pod Win98 instalowała się bez problemu. Pod XP zaraz po naciśnięciu przycisku Instaluj wyskakuje błąd: Setup Initialization Error Setup requires _SETUP.DLL and _ISRES.DLL (located in _SYS1.CAB) in order to operate properly. Please ensure these files are located with SETUP.EXE Przetrząsnąłem wiele innych for i z tego co się zorientowałem ta sama płyta na jednych Windowsach XP chodzi, a na drugich nie. Na pewno nie jest to wina brudnej/porysowanej płyty bo próbowałem instalować z obrazu i jest to samo. Proszę o pomoc. Bardzo mi zależy na tej grze bo to jedna z moich ulubionych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 nie wiem jak to jest z instalką, ale spróbuj uruchomić ją w trybie zgodności z win98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 masz tu bonus od życia : http://winforum.pl/showthread.php?t=10700&...ighlight=faraon akurat zapamiętałem ten temat, powinien chyba pomóc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...