wodnik_9 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Witam wszystkich. Mam taki mały problem, chcę kupić sobie Abitka NF7-s v.2.0 i nawet mam jednego upatrzonego na allegro. Problem polega na tym, że na zdjęciach które mi dosłał włąściciel zauważyłem że na 4 kondensatorach przy porcie lpt nie ma kolorowej folii. Sprzedający twierdzi żę posiada płytę od nowości i nie była naprawiana. Pytanie do posiadaczy: Czy ktoś się spotkał z taką płytą która oryginalnie ma srebrne kondensatory przy lpt? Link do aukcji Na zdjęciach z allegro też to widać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Niektóre tak miały. To po prostu nie są już Rubycony. Nie ma się co przejmowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodnik_9 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 To jeszcze jedno szybkie pytanko, mam do wyboru jeszcze jedną na kolorowych slotach pamięci( ta ma czarne) czy robi to jakąś różnice - większy potencjał OC ??. Pytam bo przeglądałem fora i w sumie nie znalazłem odpowiedzi - jedni mówią żeby brać czarne inni że lepsze kolorowe. Jest między nimi jakaś różnica??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trolu609 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Czarne sloty oznaczały wcześniejsze partie tych płyt co przekładało się zazwyczaj na większy potencjał. Dopiero w późniejszej fazie produkcji tych płyt zamontowano kolorowe sloty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...