Tomek.czwa Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Chce kupić jakieś wydajne i ciche chłodzenie na chipset. Ale mam ninja i mogą to być tylkie niskie radiatory co polecacie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 ila masz tam miejsca? wydaje mi sie ze powinien ci sie zmiescic zalman niebieski mimo ze taki maly nie jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco_S Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 (edytowane) pentagram np-40cu albo al. Oba wydajne i bezgłośne. Spokojnie wejdą. Edytowane 29 Grudnia 2006 przez Jaco_S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Chce kupić jakieś wydajne i ciche chłodzenie na chipset. Ale mam ninja i mogą to być tylkie niskie radiatory co polecacie?? Zajpodaj jakieś siakieś fotosy to Ci pomożemy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...