Mateusz K. Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Witam, Od wczoraj mam taki problem, że po starcie windowsa pokazuje mi się tylko tapeta pulpitu + kursor myszki - bez paska zadań i ikonek. Pomaga zamknięcie procesu Explorer i uruchomienie go ponownie, wtedy wszystko startuje dalej. Co może być przyczyną ? Przywracałem system dwa razy i nic , problem nie zniknął... Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Wklej na forum log z hijackthis oraz log Silent Runners. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vitto Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Witam, moj kolega ma taki sam problem, z tym ze u niego wyskakuje okno logowania z jego imieniem (on nie zakladal zadnego hasla), nie zna hasla, wiec po kliknieciu na ok, system sie uruchamia ale widac tylko pulpit i mysze. Ludziska jak sie tego pozbyc??? Co sie stalo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 reinstall znam ten przypadek z osiedla + piracka wersja gry + daemon tools + autopatcher Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...