Alt Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Witam ok. pół roku temu moja siostrzyczka zakupiła Odtwarzacz DVD Manta DVD - 002 Basic. Niestety nie zwróciła uwagi no i zakupiła sprzęt , który nie odtwarza formatu Divix i Xvid :? :? , a mowiąc szczerze ciągłe przerabianie Filmów na Format DVD jest dla mnie uciążliwe :mur: :mur: :mur: :mur: . Czy nie można w jakiś sposób zmodyfikować Odtwarzacza aby odtwarzał Filmy zakodowane w Divix i Xvid? , chodzi mi tutaj o wgranie jakiegoś Softu. Czy jest to wykonywalne? Proszę o porady Pozdrawiam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Nie. Żadne zmiany firmware nic nie dadzą bo odtwarzacz fizycznie nie ma układu który dekoduje format DivX/XviD. Nic na to nie poradzisz poza kupnem nowego odtwarzacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...