Gość radioram 89'8 fm Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 (edytowane) Heh jaki lamerski temat :] Założycielowi proponuje najpierw poczytać FAQ'i na forum w miedzyczasie zbierajac sałate na zasilacz - jakieś 50-60 zł. Jak już poczyta i nazbiera to nie będzie potrzeby wypisywania takich owakich śmiesznych rzeczy, tudzież zakładania temu podobnych tematuff .. Nawet nie chce mi sie Cie banowac.... 123889 Chociaz... Przeciez od dłuższego czasu nie robie nic złego ;) ps. banuj śmiało - wyrosłem już z przyzwyczajenia do konta xD ps2 właśnie miałem założyć temacik ale mi sie odechciało - bardziej mnie ciekawi czym jest 123889 Edytowane 30 Grudnia 2006 przez radioram 89'8 fm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Nawet nie chce mi sie Cie banowac.... 123889 Chociaz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Podkręcać na takim zasilaczu jak najbardziej można. Ale za każdym razem jak będziesz siadać do kompa przygotuj sobie obok gaśnicę i ziółka na stres. A potem śmiało zapodaj 1.55 v na rdzeń i jedziesz z kręceniem. Jak dojdziesz do 2.7 ghz ,a zasilator nie zabierze ze sobą czegoś wysyłam Ci pół litra dobrej wódki. :rtfm: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttiomek Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Chyba juz wiecej sie nie da wyciagnac na tym sprzecie :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: to lipa po nowym roku skladam kompa juz mam zamowionego athlona 64bit z jakims nieziemski mobo za 180 zl ..... ciekawie ile z tego wycisne :) :) :) :) P.S. Bawilem sie w O/C na kompie rodziców :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...