Skocz do zawartości
ttiomek

Amd Sempron 3000+ Ile Z Niego Moza Wycisnac ?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość radioram 89'8 fm

Heh jaki lamerski temat :]

Założycielowi proponuje najpierw poczytać FAQ'i na forum w miedzyczasie zbierajac sałate na zasilacz - jakieś 50-60 zł. Jak już poczyta i nazbiera to nie będzie potrzeby wypisywania takich owakich śmiesznych rzeczy, tudzież zakładania temu podobnych tematuff ..

Nawet nie chce mi sie Cie banowac.... 123889

Chociaz...

Przeciez od dłuższego czasu nie robie nic złego ;)

ps. banuj śmiało - wyrosłem już z przyzwyczajenia do konta xD

ps2 właśnie miałem założyć temacik ale mi sie odechciało - bardziej mnie ciekawi czym jest 123889

Edytowane przez radioram 89'8 fm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podkręcać na takim zasilaczu jak najbardziej można. Ale za każdym razem jak będziesz siadać do kompa przygotuj sobie obok gaśnicę i ziółka na stres. A potem śmiało zapodaj 1.55 v na rdzeń i jedziesz z kręceniem. Jak dojdziesz do 2.7 ghz ,a zasilator nie zabierze ze sobą czegoś wysyłam Ci pół litra dobrej wódki.

:rtfm: :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba juz wiecej sie nie da wyciagnac na tym sprzecie :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: to lipa po nowym roku skladam kompa juz mam zamowionego athlona 64bit z jakims nieziemski mobo za 180 zl ..... ciekawie ile z tego wycisne :) :) :) :)

P.S. Bawilem sie w O/C na kompie rodziców :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi