guru Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 jak w temacie , mam tylko angielskiego windowsa z sp2 i nie mam polskich znakow prosze o pomoc bo nie wiem gdzie to sie ustawia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 (edytowane) panel sterowania\ustawienia regionalne\zakladka jezyki\szczegoly\ustaw jezyk domyslny na polski (programisty) Edytowane 29 Grudnia 2006 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guru Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 hmm no czaje to juz wiedzialem ale w gg mam dalej smiszne zwierzatka zamiast polskich znakow :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 zmień domyślną czcionkę w gg na taką która będzie obsługiwała polskie znaki. Generalnie nie da się spolszczyć ang windowsa - a szkoda. Z [brzydkie określenie na linuksa]em można wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
florek41 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Niestety z tym raczej nic się nie da zrobić :mur: , mam tak już jakiś czas i powiem że się przyzwyczaiłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...