CthulpiSS Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Mistrzu ty chyba forniru nie widziałeś.Jasnowidz jaki czy co ? :P Jak masz stół duzy i takie ładne słoje na nim, to własnie jest fornirem oklejony.Mam biurko. Duże. Sosnowe. Blat raczej z "full" dechy niż fornirowany. Ale wierzę Ci na słowo. Ładniejsze to od typowej okleiny, która tylko rysunek daje, na fornirze jest takze faktura drewna.OK. Ile to kosztuje, jak sie klei taki duże płaty, hmmm .... no nie wiem - ostatnio uczę się (z pewnymi sukcesami) plexe obrabiać ... to może coś innego tyż zaryzykuję :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massai Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Jak masz stół duzy i takie ładne słoje na nim, to własnie jest fornirem oklejony.Mam biurko. Duże. Sosnowe. Blat raczej z "full" dechy niż fornirowany. Ale wierzę Ci na słowo.Chodzi o takie ładne stoły do jadalni ;-) ew. salonu. Ładniejsze to od typowej okleiny, która tylko rysunek daje, na fornirze jest takze faktura drewna.OK. Ile to kosztuje, jak sie klei taki duże płaty, hmmm .... no nie wiem - ostatnio uczę się (z pewnymi sukcesami) plexe obrabiać ... to może coś innego tyż zaryzykuję :wink:Jeszcze nie wiem ;-) kosztuje nie za drogo ale jak to się klei... Trzeba by naszego artysty meblarza zapytać ;-) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...