Rafaldo12 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Mam leptopa firmy acer kupionego w angli.Niestety tam nie mają zwyczaju dawać sterownków do sprzętu.Mam problem ze znalezieniem sterowników do tego użądzenia.w intenecie są jedynie do modelu 945.Prosze o pomoc w znaleziemiu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
contradanza Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Mam leptopa firmy acer kupionego w angli.Niestety tam nie mają zwyczaju dawać sterownków do sprzętu.Mam problem ze znalezieniem sterowników do tego użądzenia.w intenecie są jedynie do modelu 945.Prosze o pomoc w znaleziemiu. Intel GMA 950 to typ mikroukładu (tłumaczenie everesta) http://support.intel.com/products/chipsets/gma950/gma950.pdf a do tego napewno potrzeba sterowników Mobile Intel® 945GM Express Chipset Family pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaldo12 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Ściągnełem to co mi dałeś.Ale grafika nadal nie jest dobra.Przycina sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
contradanza Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 (edytowane) Ściągnełem to co mi dałeś.Ale grafika nadal nie jest dobra.Przycina sie. ja używam wersji * Package: 26137 * * Production Version 14.19.50.4497 * * * February 8, 2006 jak masz jakis serwer ftp to moge tobie wrzucic ok. 16mb PS. Napewno sciagnales poprawne ? http://downloadfinder.intel.com/scripts-df...03&lang=eng a sprawdz na stronie acera oni na serwerze ftp maja pelno oprogramowania i tam napewno znajdziesz wlasciwe Edytowane 30 Grudnia 2006 przez contradanza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaldo12 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Tak ściągnołem dobre.Nie mam żadnego ftp. Dlaczego bana?Żadnego punktu regulaminu nie naruszyłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaldo12 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Nie mam do niego papierów bo zostały w angli.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaldo12 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zainstalowałem sterowniki które mi podałeś.W menadżeże użądzeń pokazuje że nie są zainstalowane użadzenia VGA device,kontroler enternet,pamiec flesh.Gdzie do tego są sterowniki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 jaki to model twojego notebooka :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaldo12 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Acer 5630 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
contradanza Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Acer 5630 Tutaj masz wszystkie sterowniki do twojego lapka Acer robi 3 modele 5630, jesteś pewien że masz GMA950? bo robił tez GF7300 pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekA7X Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2011 (edytowane) Mam leptopa firmy acer kupionego w angli.Niestety tam nie mają zwyczaju dawać sterownków do sprzętu.Mam problem ze znalezieniem sterowników do tego użądzenia.w intenecie są jedynie do modelu 945.Prosze o pomoc w znaleziemiu. Mam dokładnie ten sam problem , po zainstalowaniu sterowników ze strony producenta pokazuje mi że mam 8 mb pamięci karty :( i w ogóle tak jakby tylko do samego chipsetu były sterowniki a nie do karty intel 950. Moja sytuacja różni się jedynie tym że nie mam laptopa acer tylko gateway. Jak by ktoś znalazł odpowiedź na ten problem to prosiłbym o kontakt Edytowane 18 Czerwca 2011 przez MarekA7X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2011 (edytowane) Intel® Graphics Media Accelerator 950 Dynamic Video Memory Technology (DVMT) 3.0 supports up to 224MB of video memory; system memory is allocated where it is needed dynamically. Jak wyświetlany obraz nie wymaga więcej pamięci to karta ma 8MB, potrzebuje więcej to bierze więcej z ramu. Edytowane 18 Czerwca 2011 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...