Matiasek Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Kupiłem komputer z płytą główną ASUS P5LD2 SE Wszystko byłoby piękne, gdyby nie to, że coś dziwnego dzieje się z dźwiękiem. Mam driver SoundMax ADI 1986A i np. kiedy słucham muzyki w Winampie i ją zastopuje i dam start zamiast muzyki dobiega mnie strasznie wkurzający jednostajny szum. Albo kiedy oglądam jakiś film z CD to co chwilkę dźwięk przycina i szumi, ale kiedy zgram film na dysk to dźwięk idzie już normalnie, a przy instalacjach w których powinna iść klimatyczna muzyczka do moich uszu dobiega dźwięk jakby ktoś skrobał drutem o pancerz czołgu. :mur: Czy ktoś mi mógłby powiedzieć co da się z tym zrobić, o ile to możliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Ściągnij najnowsze sterowniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiasek Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Nic nie dało, chyba po prostu karta jest do kitu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...