jari Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Witam Mam prośbe - przez swoją głupote żle wgrałem bios do mojego (rip) radka. Pojawił sie ten sam komunikat co u jednego kolegi (na tym forum) timeout : poll idle rom after bulk erase " Niestety flashowanie z opcją f nie pomogło Niestety nie zgrałem sobie orginalnego biosu i mam prośbe czy mógłby ktoś podesłać mi odpowiedni ? Prosze bardzo o pomioc bo łzy cisną się na oczy co spojrze na karte graf. Jarek jarekk@firma.ata.com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 wysłałem ci linki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeb Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Witam Mam prośbe - przez swoją głupote żle wgrałem bios do mojego (rip) radka. Pojawił sie ten sam komunikat co u jednego kolegi (na tym forum) timeout : poll idle rom after bulk erase " Niestety flashowanie z opcją f nie pomogło Niestety nie zgrałem sobie orginalnego biosu i mam prośbe czy mógłby ktoś podesłać mi odpowiedni ? Prosze bardzo o pomioc bo łzy cisną się na oczy co spojrze na karte graf. Jarek jarekk@firma.ata.com.pl Ja mam ten sam komunikat a bios sobie zgralem z tym ze tez wyswietla .. idle rom after ... :( Zaden ze znanych mi biosow nie chce sie wgrac. :( Karta to FIC A95P radeon 9500 pro pisze ze eeprom to ST M25P05 HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...