FREE_USER Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Podobno awarje spowodowane wadliwymi ruterkami ale nie od konca pewni tego montezy z TPSA twierdzą ze to Basy no a my cierpimy . K***A ja się czyje jak BETA TESTER a wy !!! , i to taki który płaci full kasy za to beta łącze !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 zyc nie umierac ;] pociesze cie ze nie tylko ty masz taka agresje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldwinc Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 juz zaczeli wymiane routerow... w niektorych rejonach "awarje" ustaly jak reka odja :wink: .. niestety trza uzbroic sie w cierpliwosc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosomak Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 e nie jest tak żle ja za styczen zapłaciłem tylko połowe reszte z powodu czetych awari umozyli :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 U mnie neo śmiga bez żadnych przestojów. Zero problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Co do neo+ to oni dopiero to wprowdzaja i sie ucza, i mowili ze beda z tym duze problemy na poczatku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 ja mam ok na poczatku tez tak sie czulem ale teraz neo dobrze chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 U mnie miejssami wolno jak cholera , normalnie chodzi tyklo w nocy i wcześnie rano. Napisłaem im maila jako mój ojciec( właściciel lini ) i koleś odpisał mi bzdety jak dla totalnego lamera. Ze wszystko jest wporządku że max 256kbps jest całkowice normalne . Że pewnie mam kilka stron i aplikacji naraz odpalone. Że przeciętnie 128 kbps też jest normale w dzień . To Ja się pytam czy jak Ja im zapłacę abonament proporcjonalnie do szybkości to też będzie normalne ? BTW u was instalacja też wyglądał jak u mnie? Walneli zakrótki kabel w przedpokoju sparawdzili na lapie i powiedzieli żebym sobie kabel sam poprowadził? I za to 850? To chyba ta skretka ma platynowae styki. A i jeszcze kwestia sieciówy? Trzeba miec własną , to czemu w ankiecie się pytali jaką mam sieciówke i czy wogóle mam . Ja zaznaczyłem że nie. :evil: Widzieliście ofertę Stoenu? 2mb za 75 pln!!! i co Wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Zobaczcie sobie na pl.internet.komunikaty ( chyba tak to bylo ). Sa tam wszystkie awarie jakie ma tpsa. Jest ich dziennie kilkaset czasami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Mam neo+ od miesiaca. Problem mialem tylko raz, kiedy przez godzine nie mogl sie polaczyc. Od tamtej pory smiga pieknie. Polaczenie trzyma do restartu serwera (co jakies 3-5dni), ot tak zerwalo mi raz. Transfery na poziomie 50kb/sec (laczne oczywiscie :) ). Jedynie czasami sa problemy z polaczeniem z pewnymi stronami, wp i onet chodza zawsze pieknie, ale np. Tweak juz nie tak zawsze, czasem sa przestoje. Ogolnie ciagne non-stop rozne dziwne rzeczy (uzycie zadko spada ponizej 75% wykorzystania lacza - ale nie wydaje mi sie, ze to jest przyczyna przestojow), przez ten miesiac sciagnalem luzno 60GB i jak na razie jestem zadowolony :P w porownaniu z modemem bomba :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 STOEN ?? 2 mbit?? daj namiary:) a tak wogole to ja mam radiowke :) i place 50zl na miech i trasfer 20-300kb/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 [...]Widzieliście ofertę Stoenu? 2mb za 75 pln!!! i co Wy na to?super.....i male limity danych sciaganych w ciagu miesiaca.......to chyba jesli sobie tylko kilka stron dziennie przegladasz i na chacie siedzisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 No z tym Stoenem to się nie popisałem. 75pln za 2mb na 30 osób http://www.stin.pl/index.php?id=336&PHPSES...6ddd089164e8da1 A kumpel z którym gadałem (notabene pracownik tej firmy ) zarzekał się ze to min 2mb na osobe. Też mi to sciemą zajeżdzało ale koleś niby poważny człowiek... Zresztą sam nie wiem komu w tym momencie wierzyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ratman Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 No z tym Stoenem to się nie popisałem. 75pln za 2mb na 30 osób http://www.stin.pl/index.php?id=336&PHPSES...6ddd089164e8da1 A kumpel z którym gadałem (notabene pracownik tej firmy ) zarzekał się ze to min 2mb na osobe. Też mi to sciemą zajeżdzało ale koleś niby poważny człowiek... Zresztą sam nie wiem komu w tym momencie wierzyć. A i instalacja nie taka taniocha, no i dla jednego tego nie zrobią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Zrobią, cytuję: Cena podłączenia użytkownika indywidualnego metodą PLC dla grup poniżej 30 osób wynosi około 1000 euro+ 22% VAT (instalacja), 3000 PLN + 22% VAT (doprowadzenie sygnału). Abonament do uzgodnienia. Jednak to się raczej mija z celem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Co do neo+ to oni dopiero to wprowdzaja i sie ucza, i mowili ze beda z tym duze problemy na poczatkuSzkoda ,że mi nikt tego nie powiedział przed instalacją tego G Ó W N A za 800 zł !!! I nawet kabla ci za tą kase nie chcą dać tylko mówią ,że kable od gniazdka do modemu sobie kupić musiałem !!! Śmiechu warte :idea: :idea: :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Co do neo+ to oni dopiero to wprowdzaja i sie ucza, i mowili ze beda z tym duze problemy na poczatkuSzkoda ,że mi nikt tego nie powiedział przed instalacją tego G Ó W N A za 800 zł !!! I nawet kabla ci za tą kase nie chcą dać tylko mówią ,że kable od gniazdka do modemu sobie kupić musiałem !!! Śmiechu warte :idea: :idea: :idea: Ja to kabel dostałem tylko ledwo mi się go udało do pokoju doprowadzić . Bardziej mnie denerwuje to że sieciówkę musiałem mieć własną. To co to za instalacja ... 800 i właściwie nic za to nie dostajesz . Bo cała reszta sprzętu jest ci tylko łaskawie wyporzyczona przez tpse. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 tp.sa to ludzka rzecz OKRADAĆ!!!! qrde jak czytqam wasze posty to mi sie zal was robi :) taka nowosc neostrada i tak reklamują ze taki transfer a tu wielkie gowno sie okazuje powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 No może nie az takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>o od 23.00 do około 8.00 smiga po 50-60 KBps. a ja akurat wtedy smigam to mi to nawet pasuje. Ale najlepsze jest to: Ostatnio reklaomowałem neo bo własciwie przez 2-3 dni to miałem transfer w okolicy 20kbps. No i koleś dzwoni do mnie po tygodniu, akurat ładnie mi chodził necik :/ az za szybko bym powiedział. No i się zgadało o moich ostanich transferach (rekord 6kbps) a koles mi na to ze w usłudze neostrada + każdy trnsfer w zakresie 0-512kbps jest prawidłowy 8O 8O 8O No to ja mu na to : 0kbps? Znaczy się że jak nie działa wogóle to wszystko jest zgodnie z umowa??? No i koleś sie zmieszła że chociaż troszeczke powyżej zera to już jest i takie tam <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły.... No i jaki z tego morał? Nie ma to jak "fachofcy" tpsy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 a co ty bys chcial CIR'a za niecale 200zl/mies ;]] az tak najgorzej to znowu nie jest, lata srednio po 55-60kb/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Hehe po interwencji w tepsie w końcu chodzi jak powinno :) Niby jak koles do mnie dzownił to wszystko było ok ale i tak od tamtej pory nie mam zastrzerzeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 a co ty bys chcial CIR'a za niecale 200zl/mies ;]] az tak najgorzej to znowu nie jest, lata srednio po 55-60kb/s No, kolega ma racje: 8 kilo (bitow ;)) kosztuje jakies 200 netto... ;) I to zdaje sie nie jest dostepne dla neostrady. Jak wam sie nie podoba, to sobie wezcie pozadne lacze za 1800 plus VAT i wykupcie CIRa - wtedy bedziecie mogli narzekac. W mojej okolicy nie ma szans nawet na SDI - a modem ponizej USRobotics to meczrnia... :((( I co ja mam powiedziec??? :((( pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Ponarzekac zawsze mozna :wink: , A Ty masz do tego największe prawo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Ja mam neo w wawie na 10 osób i raz tak było ze 2 dni nie działa..teraz od miesiąca jest ok i tylko sporadyczne wylaczenia na 40 sekund..Okradajmy wspólnie TP.SA - łączy nas coraz więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 co wy gadacie NEO+ chodzi super - zalezy tylko gdzie sie mieszka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Ja mam neo+ od dwoch tygodni i mialem tylko jedna mala awarie (1h) po za tym ladnie smiga. Mam to podzielone na 5 osob ;) W trakcie dnia (jak jestem sam, czyli zadko ;D) to mam 30-50 kb, a w nocy to 50-60 lekko.... Polecam. Chociaz to, ze czasem zagraniczne strony sie wolno laduja, troche mnie denerwuje, ale to wina mojego przeciazonego serwera (p166+32mb ram, 40gb hdd, win98 z winroute <-- polecam!!). jak chcecie sie przekonac jak chodzi UpLoad (08-18kb) to wlazic na moj FTP. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Marna konfiguracja na serwer (szczególnie w98) ;]] A upload możesz mieć max 16kb/s ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 mi nie robi, bo to nie ja uploaduje :) a ludzie ktorzy odemnie sciagaja, to sa ludzie z klasy, wiec im tez to niewiele robi bo maja stalki, komp na noc i heja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 co wy gadacie NEO+ chodzi super - zalezy tylko gdzie sie mieszka :DCo ty gadasz ja mieszkam w Poznaniu i co G Ó W N O wielkie !!! Ale co tAM MOŻE KIEDYŚ nEO + ZACZNIE DZIAŁAĆ BEZ AWARJ@#$%$#$$^#$^ OPS JAKAŚ AWARJA !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 przeprowadz sie do wroca :D heheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...