Hamsta Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Z tego co wy tu piszecei to jestem bardzo zaskoczony !!! 8O I sam niewiem co teraz zrobic moze znajdzie sie ktos kto mi pomoże ?? Otóż mieszkam w małym miasteczku i jak narazie korzystam z sdi bo do niedawna bylo to jedyne rozwiązanie w mojej miescinie. Ale podobno u nas mają zakladac neostrade + I ja między innymi też to chcialme zalozyc. Tylko teraz sam niewiem co zrobić z jednej strony sa takie z nią problemy a z drugiej to to jest mojej jedyne wyjscie zeby mieć szybsze loncze. Ale czy te problemy są nadal tak częste jak wy piszecie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgk5 Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Z tego co wy tu piszecei to jestem bardzo zaskoczony !!! 8O I sam niewiem co teraz zrobic moze znajdzie sie ktos kto mi pomoże ?? Otóż mieszkam w małym miasteczku i jak narazie korzystam z sdi bo do niedawna bylo to jedyne rozwiązanie w mojej miescinie. Ale podobno u nas mają zakladac neostrade + I ja między innymi też to chcialme zalozyc. Tylko teraz sam niewiem co zrobić z jednej strony sa takie z nią problemy a z drugiej to to jest mojej jedyne wyjscie zeby mieć szybsze loncze. Ale czy te problemy są nadal tak częste jak wy piszecie ?? Te problemy to raczej historia, jakieś indywidualne przypadki. Zakładj NEO+, od nowego roku jest SUPER !!! - ja w tym czasie nie przyłapałem TPSA, że NEO+ szwankuje. Łącze jak marzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 ja zalozylem w lutym i 0 problemow, nic nie zrywa :!: transfer na poziomie 50-55 kbajtow lacze dziele na 3 komp oczywiscie w lokalu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 potwierdzam ze od marca tego roku NEO+ działa wyśmienicie.To już chyba koniec kłopotów z NEO+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamsta Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Dzięki bardzo mnie pocieszyliscie tą odpowiedzią. Ale mam jeszcze jede problem mianowicie czy ktos wie czy w takim miasteczku jak Gostynin mozna zalozyc NEO+, albo jak sie dowiedziec ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Dzięki bardzo mnie pocieszyliscie tą odpowiedzią. Ale mam jeszcze jede problem mianowicie czy ktos wie czy w takim miasteczku jak Gostynin mozna zalozyc NEO+, albo jak sie dowiedziec ?? zadzwon 0800 102 102 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 No fakt awarje Neo+ to już przeszłość teraz jest wszystko ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 no ja nie wiem.... od ostatnich dwoch dni tak mi transfer skacze ze .... :( wczoraj sie nie moglem tutaj dostac (trans. ~1-3KB/s :( ), dzisiaj lece na ~30KB/s :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...