Skocz do zawartości
AveVanHell

Tt Soprano ,podlaczanie Zew Wyjsc Audio/mic Do Audigy2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam kilka pytan w zwiazku z obudowa .

Wentyle maja dwie wtyczki do czego są ? Różne zasilenie ,różne prędkości ?

Zewnetrzne wyjscia audio .W instrukcji są wymienione 2 rodzaje wtyczek. Jednak ja posiadam SB Audigy 2 . Mogę jakoś podłączyć ? Zależy mi akurat na tym .

DO SIEGO!.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Mam kilka pytan w zwiazku z obudowa .

Wentyle maja dwie wtyczki do czego są ? Różne zasilenie ,różne prędkości ?

Zewnetrzne wyjscia audio .W instrukcji są wymienione 2 rodzaje wtyczek. Jednak ja posiadam SB Audigy 2 . Mogę jakoś podłączyć ? Zależy mi akurat na tym .

DO SIEGO!.

Co do wentyli to maja 2 wtyczki:

1 jest 3 pinowa - podłączasz ją do MoBo i masz odczyty prędkości

2 to zwykły molex - podłączasz pod zasilacz.

Ale ja to rozwiązałem w ten sposób, że wszystkie kabelki podłączyłem to tej 3 pinowej wtyczki i następnie do MoBo. Dzięki temu mam regulację obrotów wentylatorów, no i można też je podpiąć do panela/regulatora.

Co do dodatkowych wyjść Audio to nie wiem, mam je podpięte do MoBo i działają bez zarzutu.

Myślę, że musisz zerknąć w manuala od Audigy i w manuala od obudowy i sam dojść do wniosków jak to podłączyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi