AveVanHell Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Witam Mam kilka pytan w zwiazku z obudowa . Wentyle maja dwie wtyczki do czego są ? Różne zasilenie ,różne prędkości ? Zewnetrzne wyjscia audio .W instrukcji są wymienione 2 rodzaje wtyczek. Jednak ja posiadam SB Audigy 2 . Mogę jakoś podłączyć ? Zależy mi akurat na tym . DO SIEGO!. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klami85 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Witam Mam kilka pytan w zwiazku z obudowa . Wentyle maja dwie wtyczki do czego są ? Różne zasilenie ,różne prędkości ? Zewnetrzne wyjscia audio .W instrukcji są wymienione 2 rodzaje wtyczek. Jednak ja posiadam SB Audigy 2 . Mogę jakoś podłączyć ? Zależy mi akurat na tym . DO SIEGO!. Co do wentyli to maja 2 wtyczki: 1 jest 3 pinowa - podłączasz ją do MoBo i masz odczyty prędkości 2 to zwykły molex - podłączasz pod zasilacz. Ale ja to rozwiązałem w ten sposób, że wszystkie kabelki podłączyłem to tej 3 pinowej wtyczki i następnie do MoBo. Dzięki temu mam regulację obrotów wentylatorów, no i można też je podpiąć do panela/regulatora. Co do dodatkowych wyjść Audio to nie wiem, mam je podpięte do MoBo i działają bez zarzutu. Myślę, że musisz zerknąć w manuala od Audigy i w manuala od obudowy i sam dojść do wniosków jak to podłączyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 było już napisane na forum jak podłączyć wystarczy poszukać w temacie o audio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 http://audigy2zshowto.blogspot.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AveVanHell Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Dzięki wszystkim . Po dogłebnym przekopaniu forum ,znalazłem w wcześniej założony temat dotyczący nurtującej mnie sprawy. Jeszcze raz dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...