ReaspowN Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Siema. Mam spory problem. Otóż gdy uruchamiam Counter-Strike'a to odrazu lub po patu minutach grania wyskakuje taki komunikat: Microsoft Visual C++ Runtime Libray Runtime Error ! Program C:\ścieżka do katalogu\hl.exe abnormal program termination Dodam jeszcze że wczoraj robiłem formata, ale to nic nie pomogło. System jest czysty, dysk przeskanowany antyvirusem i spycleanerem. Testowałem różne wersje sterowników i na wszystkich dzieje się tak samo. Wie ktoś jak rozwiązać ten problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 (edytowane) CS oryginał?? Jaki sprzęt?? Edytowane 30 Grudnia 2006 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReaspowN Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 CS oryginał?? Jaki sprzęt?? CS oczywiście oryginalny a sprzęt to Celeron Tualatin 1200@1380 MHz ECS P6IEAT 320 MB RAM Galaxy Geforce 6600. Do tej pory wszystko działało ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zasilacz jaki?? Bawiłeś się sterami ostatnio?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReaspowN Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 No więc zasilacz Fortron 400 W. A co do sterowników to po formacie zainstalowałem wszystkie te stery których używałem wcześniej i na nich wszystko działało wcześniej. Robienie formatów dysku nie pomaga, kompletnie nie wiem przez co to może być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demisen Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 No więc zasilacz Fortron 400 W. A co do sterowników to po formacie zainstalowałem wszystkie te stery których używałem wcześniej i na nich wszystko działało wcześniej. Robienie formatów dysku nie pomaga, kompletnie nie wiem przez co to może być.Miałem to samo z grą Pariah. U mnie pomogla wymiana ramu o_O. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 do/od..instalowywałeś coś ostatnio? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...