Gość Pacific Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zagra ktoś dzisiaj ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Mam takie pytanko do was. Bawiłem się edytorem, i zrobiłem sobie pętlę. Czy da się zrobić jakoś tak, żeby przy wjeździe na owy kawałek trasy kamera zmieniała się z zewnętrznej na tą z kokpitu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Da się zrobić, jak już stworzysz trase musisz ją przejechać, zapisać ducha (powinien się automatycznie zapisać) i później jakoś można edytować kamery itp na podstawie wlasnie swojego przejazdu. Nie pamietam gdzie to dokladnie bylo, ale powinienes sobie poradzic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...