t3ster Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Już wyjaśniam całą sprawę, otóż: Ostatnio zauważyłem, że na matrycy mojego lapka ( model jak w sygnaturze ) powstają plamy w kształcie tła pulpitu! Na początku myślałem, że to jakieś bliżej nieokreślone mazgaje, ale ostatnio..patrzę a tu Jessica Alba ( miałem ją na pulpicie );0 I o co chodzi? Normalne kształty, dało się rozpoznać kształt tali i jeszcze tego tła co w jej tle było. Na dodatek prawie caly czas jest na matrycy widoczne miejsce ( jakieś 4 cm. długości ) w którym pasek zadań windowsa "łączy" się z tapetą na pulpicie. Ktoś widział coś podobnego? Czy matryca do wymiany? Kurde;/ Szkoda gadać. Wiadomo to jeszcze Acer, na laptopie pracuje i jakoś nie widzi mi się odsyłanie laptopa do jakiegoś serwisu w Czechach! Pomocy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 No ciekawe zamiast Matki Boskiej to ci się Święta Alba pojawiła na matrycy :) No to masz już mobilne sanktuarium :) Ale serio, podejrzewam, że były to bardzo jaskrawe kolory taj tapetki i możliwe, że niewyrabiające piksele (ciepło) pozostawiły slady - odbarwiając matrycę. Nic z tym nie zrobisz już chyba, wal do serwisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3ster Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Heh, ale kolory nie były jaskrawe, wszystko utrzymane w tonacji brązowo-czarnej;/ Nawet Alba to lekka mulatka;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Ty zmien lepiej tapete na jakis samochod bo masz omamy :D Zapomnij o Albie... nic z tego nie wyjdzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3ster Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Jak sobie usatwiłem trawkę w Visty to też mi zostały plamy w kształcie trawki:) Alba już znikneła:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Jak sobie usatwiłem trawkę w Visty to też mi zostały plamy w kształcie trawki:) Alba już znikneła:) ciekaweee:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucasp Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Moze poprostu matryca sie nie wygasza nie wiem jak nazwac ze jak dlugo wyswietla jeden obraz to po wylaczeniu zostaje on. Czy moze wylaczasz tylko podswietlenie matrycy :P i w tedy wydac tylko kontury :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...