kziel1 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 ile mghz powinien mi program everest pokazywać z tego procesora?? aktualnie mi pokazuje 1144 Mhz, czy tak powinno być czy coś jest nie tak, bo ten procesor raczej mobilny nie jest... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 1917 - pierwsza odpowiedz na google.pl! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chlebu Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zobacz jakie masz ustawione fsb w biosie. Powinno być 166MHz, a chyba masz ustawione 100MHz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 http://benchmark.pl/kalkulator/index.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Qroń=- Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 ile mghz powinien mi program everest pokazywać z tego procesora?? aktualnie mi pokazuje 1144 Mhz, czy tak powinno być czy coś jest nie tak, bo ten procesor raczej mobilny nie jest... Pewnie jest tak jak ziomalek :P napisał, ale podaj jeszcze co Ty w ogóle masz za płytę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kziel1 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 ok zadzialalo, a juz myslalem ze mam slabszy procesor niz kupywalem :-P aktualnie ustawilem na 166Mhz, ale mam pytanie, bo w biosie mam opcje 200Mhz i czy moge to ustawic?? musialbym jeszzce cos sprawdzic czy jakas czesc kompa jest kompatybilna na 200mhz albo takie tam ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chlebu Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Jaki zasilacz, jakie pamięci, jaka płyta główna? I poczytaj trochę w faq o podkręcaniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...