LPC Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 mam kompa jak w podpisie wgrałem sobie nowy bios(cheepo 1.09) i biore sie za podkrecanie proca daje fsb na 150 winda sie ładnie odpala wszystko gites nawet pcmarka 2002 przelecialo ale w grach juz nie jest tak rozowo (poza q3) pogram troche w ut wychodzi mi z gry troche w colina 2 wiesza sie jak daje na mniejsze fsb 143 albo 147 to mam to samo czy to moze byc wina rivy zaslaba czy co...? P.S temperaturka jest w normie jakies 47 stopni w stresie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 podnies napiecie na procu i problem powinien zniknac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 ale jak? w biosie sie nie da ! w sumie to nie wiem czy to nie jest wina hdd moze jest zbyt czuły na fsb a jak zmienic mnoznik na tej płycie to nie mam pojecia.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiC}{U Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Wypier*** wpłyte i kup jakos z mozliwoscia zmiany napiecia !! bo na ecs'ie <span style="color:red;">[ciach!]</span>o zdziałasz !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Wypier*** wpłyte i kup jakos z mozliwoscia zmiany napiecia !! bo na ecs'ie <font color="#FF0000">[ciach!]</font> zdziałasz !!!!to mi ja qwa zasponsoruj P.S. dzieki za pomoc pomogło jak s<span style="color:red;">[ciach!]</span>y.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondiash Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 mam kompa jak w podpisie wgrałem sobie nowy bios(cheepo 1.09) i biore sie za podkrecanie proca daje fsb na 150 winda sie ładnie odpala wszystko gites nawet pcmarka 2002 przelecialo ale w grach juz nie jest tak rozowo (poza q3) pogram troche w ut wychodzi mi z gry troche w colina 2 wiesza sie jak daje na mniejsze fsb 143 albo 147 to mam to samo czy to moze byc wina rivy zaslaba czy co...? P.S temperaturka jest w normie jakies 47 stopni w stresie Po jakim czasie wywala cie z gry? Jeśli po długim czasie to stawiam na temperature.(sprawdz proca stability test) Wina Rivy też jest możliwa, tutaj także zwróć uwagę na temperature radiatora, możliwe także karta jest wrażliwa na wyższa częstotliwość AGP P.s Nareszcie ktoś z zagłębia. :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 teperatura jest wporzo ( mam dodatkowe chlodzenie otwarte okno) :) P.S. oooo ZAAAAGŁĘBIE oooooo SOSNOWIEC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Wypier*** wpłyte i kup jakos z mozliwoscia zmiany napiecia !! bo na ecs'ie <font color="#FF0000">[ciach!]</font> zdziałasz !!!!no tu się zgadzam dobra płyta to podstawa a ecs jest [ciach!] :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 no tu się zgadzam dobra płyta to podstawa a ecs jest [ciach!] o tym to ja dobrze k u r w a wiem a na lepsza to se z [gluteus maximus] wytrzasne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...