Skocz do zawartości
LPC

wychodzi mi z gier:(

Rekomendowane odpowiedzi

mam kompa jak w podpisie wgrałem sobie nowy bios(cheepo 1.09)

i biore sie za podkrecanie proca daje fsb na 150 winda sie ładnie odpala wszystko gites nawet pcmarka 2002 przelecialo ale w grach juz nie jest tak rozowo (poza q3) pogram troche w ut wychodzi mi z gry

troche w colina 2 wiesza sie jak daje na mniejsze fsb 143 albo 147 to mam to samo czy to moze byc wina rivy zaslaba czy co...?

P.S temperaturka jest w normie jakies 47 stopni w stresie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wypier*** wpłyte i kup jakos z mozliwoscia zmiany napiecia !! bo na ecs'ie <font color="#FF0000">[ciach!]</font> zdziałasz !!!!

to mi ja qwa zasponsoruj

P.S. dzieki za pomoc pomogło jak s<span style="color:red;">[ciach!]</span>y....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam kompa jak w podpisie wgrałem sobie nowy bios(cheepo 1.09)

i biore sie za podkrecanie proca daje fsb na 150 winda sie ładnie odpala wszystko gites nawet pcmarka 2002 przelecialo ale w grach juz nie jest tak rozowo (poza q3) pogram troche w ut wychodzi mi z gry  

troche w colina 2 wiesza sie jak daje na mniejsze fsb 143 albo 147 to mam to samo  czy to moze byc wina rivy zaslaba czy co...?

P.S temperaturka jest w normie jakies 47 stopni w stresie

Po jakim czasie wywala cie z gry? Jeśli po długim czasie to stawiam na temperature.(sprawdz proca stability test)

Wina Rivy też jest możliwa, tutaj także zwróć uwagę na temperature radiatora, możliwe także karta jest wrażliwa na wyższa częstotliwość AGP

P.s Nareszcie ktoś z zagłębia. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...