Dzidaziom Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Mam problemik w Windows update. Zainstalowałem wszystkie krytyczne aktualizacje, ale 3 z nich cały czas wyświetlają mi się w okienku Windows Update jako niezainstalowane. Są ściągnięte, moge je instalować w kółko, ale za każdym odpaleniem Windows update pokazuje mi że mam 3 krytyczne, i cały czas te same. Poprzez aktualizacje automatyczne to samo, instaluje w kółko. Numerki tych aktualizacji to: Aktualizacja dla systemu Windows XP (KB920872) Aktualizacja dla systemu Windows XP (KB900485) Aktualizacja zabezpieczeń dla systemu Windows XP (KB890859) Jakieś pomysły? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ukryj je i nie instaluj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidaziom Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ukryj je i nie instaluj. Sprytne, ale nie do końca to miałem na myśli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 sciagnij autopatcher, albo cos w tym stylu i sproboj tym zaktualizowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...