Skocz do zawartości
kucyk

Bukmacherka

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś z forum się w to bawi? ja gram online na PaddyPower, chyba zaczynam się uzależniać, online to najgorsze co może być, nie wychodząc z domu jestem w stanie obstawiać mecze i to jest najgorsze, ale co tam :)

Przeważnie gram systemem 2z3, więcej meczów raczej nie obstawiam, w przypadku gdy wejdą 2 mam zwrot tego co postawiłem :)

Właśnie wczoraj zagrałem za 30 i wyciągnąłem 260 sponsored by Everton, Liverpool i szczęśliwy remis Celticu :)

Jak ktoś w tym siedzi to proponuję postować ze swoimi typami, może razem sobie pomożemy :>

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś z forum się w to bawi? ja gram online na PaddyPower, chyba zaczynam się uzależniać, online to najgorsze co może być, nie wychodząc z domu jestem w stanie obstawiać mecze i to jest najgorsze, ale co tam :)

Przeważnie gram systemem 2z3, więcej meczów raczej nie obstawiam, w przypadku gdy wejdą 2 mam zwrot tego co postawiłem :)

Właśnie wczoraj zagrałem za 30 i wyciągnąłem 260 sponsored by Everton, Liverpool i szczęśliwy remis Celticu :)

Jak ktoś w tym siedzi to proponuję postować ze swoimi typami, może razem sobie pomożemy :>

Ja gram na bwin najczęsciej single na ako 1,8-2,X lub wielokrotny bardzo żadko systemami, no i oczywiscie progresja na remisy :D

dobry pomysł z ocenianiem kuponów innych w kupie siła

Edytowane przez sawyer188

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja juz gram pare ladnych lat, obecnie korzystam z bonusow bukmacherow internetowych (tych bez depozytu i tych z 100% lub 50% bonusem od wplaty).

A, ze jestem uzalezniony od grania to przy braku bonusow gram progresje (rozne wymyslone przeze mnie, np na kurs 1.5) od 50gr w gamebookers, i czasami inne ciekawe wydarzenia jak biathlon, skoki, f1 w betfair(taka gielda zakladow, sporo by tlumaczyc) albo zaklady live w bwin lub w betfair.

Ps. dzis gralem 2 meczyki nba na nocke, oba single:

LA Lakers-Philadelphia 76ers (+11.5) 2 @ 1.70

LA Clippers-NY Knicks (+9.5) 2 @ 1.65

To sa handicapy jakby ktos nie wiedzial, w 1 zakladzie wygram jesli Philadelphia wygra, albo przegra roznica pkt mniejsza niz 11, w 2 przypadku podobnie tyle ze NY 9pkt

Oba dla zabawy za 1zł, jak nie wejda to gram 2 nastepne single po 2zł itd taka progresyjka ;]

Ps2. Od razu odradzam granie w Kasynach i 'Games' w internecie, ja juz stracilem pare stowek...

Pozdrawiam i zycze wygranych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh, ja uzalezniony nie jestem, dawno nie gralem z rok bedzie, wczoraj sobie o tym przypomniałem za sprawą bonusu 5zł. Gram tylko nba, rzadko piłke, bez żadnych systemów, czasami w singlach, a czasami "na jednym kuponie" :P

Wczoraj, też zagrałem na philadelphie, tyle ze w BetAtHome był handicap +9,5 i sie niestety przejechalem, za to siadło mi:

Rockets - Grizzlies over 178.5

Nuggets - Mavs under 202.5

Póki co utrzymuje się z bonosu na BaH (pomnazam srodki) :D ale zamierzam wpłacić kase na expekta, bo na expekcie jest więcej typów odnośnie nba, pojedynki zawodnicze np, tylko czekam teraz na jakieś podwajanie depozytu :)

No to możemy codziennie pisać jakie kto stawia zakłady wg jakiegoś wzoru , dodatkowo możemy prowadzić statystyki, albo po każdym spotkaniu będziemy stawiać jakiś znaczek przy spotkaniu na znak czy weszło czy nie.:>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh... też od paru miesięcy trochę obstawiam. :) Oczywiście w internecie. Wychodzi z różnym skutkiem, ale na mały plus raczej wychodzę tak długoterminowo. Gram dla rozrywki, raczej małymi stawkami. Przez te pare miesięcy doszedłem do wniosku, że najlepiej wychodzę grając singlami o dość dużych kursach (pow. 1,7). Stawka najczęściej jest ustalona na 2-5% tego co mam w danej chwili na koncie. Interesuję się trochę hokejem i dlatego głównie typuję NHL, ale często również NBA, a i piłka nożna też się trafi na moich kuponach.

Ostatnio testuję sobie "wirtualnie" pewien wariant gry progresją na zwycięstwa faworytów lub porażki looserów w NHL, narazie wychodzi całkiem nieźle, ale do zagrania tego za prawdziwą kasę jeszcze nie dojrzałem.

Z buków internetowych to mogę polecić dwa na których grałem:

bet-at-home - mój pierwszy buk internetowy, wypłacają bez problemu i dość szybko (jakieś 2 dni na konto bankowe), imho miły i przejrzysty interfejs, kursy takie raczej przeciętne, duża oferta zakładów na większość dyscyplin niestety oprócz hokeja (dlatego się stamtąd przeniosłem)

betgun - też bardzo miły buk, na którym do teraz gram, oferta zakładów dużo mniejsza niż bah, ale na hokej mają sporo więcej opcji, kursy też są wyższe niż na bah, wypłaty również bez problemu

Aktualnie wpłaciłem trochę kaski na bwin i testuję od jakiegoś czasu. Jest w necie wiele negatywnych opinii o tym buku, ale ja się jeszcze z niczym negatywnym z jego strony nie spotkałem. Jedna wypłata, którą wykonałem doszła w 2 dni, support na pytania odpowiada dość szybko. Mają ogromną ofertę zakładów (największą w internecie jeśli chodzi o zakłady "live"). Kursy dość przeciętne, ale ujdą.

A tak btw... był już topic o bukmacherce :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja gralem ostro jakies 2miechy skonczylem moze bilans +2zl a wygralem ponad 80zl i wszystko przegralem w tym gupi BAH:(

www.typujemy.pl forum bukmacherskie polecam ;]

PS: "Nie ma pewnych meczow sa tyko bardziej prawdopodobne"

"I tak zawsze wygrywa faworyt:)"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS: "Nie ma pewnych meczow sa tyko bardziej prawdopodobne"

"I tak zawsze wygrywa faworyt:)"

Jasne, widac ze mało obstawiałes. Zwlaszcza piłke kopaną... Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taa...

Mi ostatnio właśnie 2 fajne kuponiki po ~ 300 zł poszły spać, właśnie dzięki faworytom (Chelsea, Arsenal)...

typy na dziś ?...jako że siedzę przede wszystkim w Premiership...

Fulham - Watford 1

Reading - West Ham 1

Portsmouth - Tottenham...zaryzykowałbym że 1

Newcastle - MU - 2 (a niech spróbują to zwalić...)

a na resztę koncepcji nie mam pewnej...chyba żeby grać 2/3...zaraz kursy obadam i coś postawię...

edit

coś mi nie wyszły te typy :/

Edytowane przez raven_88

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzis gralem 2 meczyki nba na nocke, oba single:

LA Lakers-Philadelphia 76ers (+11.5) 2 @ 1.70

LA Clippers-NY Knicks (+9.5) 2 @ 1.65

Philadelphia weszla, Ny braklo 1pkt :mur:

Dzis gralem over2.5 (powyzej 2.5 gola) Middlesbrough i Manchesteru oba weszly jak w maselko po 4 bramki w obu meczach.

A na nocke gralem w Nhl Buffalo @ 1.7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

piszesz tak lakonicznie, ze cudem mozna sie domyslic ;]

Dzisiaj mialem niesamowitego pecha, postawiłem na poniżej 204.5pkt w meczu nba sixers - nuggets, bylo 205 :P no ale cóz, takie życie. od dzisiaj będę podawał jak coś gram, bo tak to sam nie wiedziałem jak z moja skutecznością ;)

-----

Washington Wizards - Milwaukee Bucks

Typ - Typ: 1 1,45 ++

Toronto Raptors - Phoenix Suns

Typ - Typ: 2 1,30 ++

Minnesota Timberwolves - San Antonio Spurs (under/over 184.5)

Totals - Typ: 2 1,85 ++

Utah Jazz - Philadelphia 76ers (under/over 192.5)

Totals - Typ: 2 1,85 ++ (gdyby to weszło to bym elegancko pomnozyl zyski na swoim koncie, a tak wrocilem do stanu konta przed wczorajsza noca;]

Dzisiaj poharciłem, wszystko puściłem na jednym kuponie może wejdzie na farcie ;] Ale może i nic nie wejść, ale jestem innej myśli ;]

i jeszcze to:

(kazdy zaklad osobno)

Washington Wizards - Milwaukee Bucks (under/over 225.5)

Totals - Typ: 1 1,85 ++

Utah Jazz - Philadelphia 76ers (-11.5/+11.5)

Spread - Typ: 2 1,85 ++

Portland Trail Blazers - New York Knicks (under/over 188.5)

Totals - Typ: 2 1,85 ++

Poszalałem dzisiaj, albo wszystko, albo nic :D

i to

Boston Celtics - Cleveland Cavaliers (+4.5/-4.5)

Spread - Typ: 2 1,85 ++

Edytowane przez mlodass

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi