niko2003 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) Tutaj daje linka: http://hack.pl/aktualnosci/hd_dvd_zlamane_438 Jeśli to jest prawda, to czekają ciężkie czasy te firmy zrzeszone, a Sony umocni się na rynku...... Z drugiej strony, jak coś jest w sieci p2p, a dyski mało pojemne, bo co to jest 250GB średnio! Każdy kupi HD DVD hihi. Narazie jak czytam w sieci to jest ominięte, ale nie złamane! Edytowane 31 Grudnia 2006 przez niko2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmiChild Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Tutaj daje linka: http://hack.pl/aktualnosci/hd_dvd_zlamane_438 Jeśli to jest prawda, to czekają ciężkie czasy te firmy zrzeszone, a Sony umocni się na rynku...... Z drugiej strony, jak coś jest w sieci p2p, a dyski mało pojemne, bo co to jest 250GB średnio! Każdy kupi HD DVD hihi. Narazie jak czytam w sieci to jest ominięte, ale nie złamane! Nie wiem czy dobrze zrozumiałem tekst któy podałeś w linku ale z niego wychodzi że Sony jest w tej grupie zrzeszonych firm to jakim sposobem mają się umocnić? Czy Sony przewodzi w Blue-ray'u? Prosze tylko o wyjaśnienie a nie karcenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Z artykulu: System zabezpieczeń AACS został stworzony przez grupę firm, którym zależało na ochronie dysków nowej generacji - Walt Disney, Toshiba, Microsoft, Sony i in. Od kiedy to Sony jest w konsorcjum HD-DVD? :lol: A co do zabezpieczen - norma, jak zwykle to tylko kwestia czasu. Sony ze swoim BR tez sie nie ma co cieszyc, bo ripy gier z PS3 (wydawanych na Blue Ray) pojawily sie w sieci pare dni po premierze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Pomylili się w arcie. Tak zachwalano ten system zabezpieczeń. Niby trzeba posiadać kody, ale to kwestia nowej rewizji tego oprogramowania. A Costi tu mnie zaskoczyłeś myślałem, że jeszcze nie zlamano Blue na systemie Linux (coś przegapiłem, chyba dlatego że nie mam konsoli). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Backupow jeszcze nikt nie uruchomil chyba, ale zripowac sie udalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...