rycy Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 ostatnio rozglądałem się za jakimś laptopem w cenie ok 3700zł i z tego co przeszukałem to uważam tego benq za najlepszą propozycję. Ma ktoś może tego laptopa i mógłby napisać swoje opinie na jego temat?? p.s. A może macie jakieś inne ciekawe propozycje w tej cenie? chodzi mi o laptopa zastępującego PC więc najlepiej dwurdzeniowy, 1GB ramu no i niezintegrowana k. graficzna (ten benq ma X1600 więc naprawdę dobrą w tej cenie). z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSC Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 ostatnio rozglądałem się za jakimś laptopem w cenie ok 3700zł i z tego co przeszukałem to uważam tego benq za najlepszą propozycję. Ma ktoś może tego laptopa i mógłby napisać swoje opinie na jego temat?? p.s. A może macie jakieś inne ciekawe propozycje w tej cenie? chodzi mi o laptopa zastępującego PC więc najlepiej dwurdzeniowy, 1GB ramu no i niezintegrowana k. graficzna (ten benq ma X1600 więc naprawdę dobrą w tej cenie). z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi jesli nie bedzie ci przeszkadzac grzanie sie i zapewne szum to bierz....procek dobry i mocny..karta graficzna mimo ze nie najmocniejsza to tech da rade...w nowych grach zmenijszenie detali i rozdzielki powinno sobie poradzic. ogolnie ładny laptop...jedyne to to ze duzy...i jak dla mnie brak pcmcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rycy Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 teraz nowe laptopy już raczej nie mają podobno pcmcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viperus Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 teraz jest nowe złącze pc express card, ma zastąpić PCMCIA, benq są maprawde dobrej jakości i nie ma się czego bać, bierz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Koniecznie, KONIECZNIE obejzyj tego notebooka na zywo. Niestety wizualnie notebooki BENQ nie prezentuja sie juz tak dobrze jak ich parametry parametry. Cos za cos. Jesli interesuje cie wyłacznie wydajnosc to pewnie przymkniesz na to oko, ale imho te laptopy wygladaja jak "komputer dla serwisanta" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rycy Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Miper a Ty jak tam zadowolony jesteś z tego swojego benq?? no i powiedz jak się sprawuje ta karta grafiki bo nie ukrywam że jest to dla mnie dość ważny element w tym sprzęciku. też masz 256MB VRAM i do 512 Turbo Cache?? Może podałbyś wyniki w 3DMarkach. Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viperus Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 (edytowane) Miper a Ty jak tam zadowolony jesteś z tego swojego benq?? no i powiedz jak się sprawuje ta karta grafiki bo nie ukrywam że jest to dla mnie dość ważny element w tym sprzęciku. też masz 256MB VRAM i do 512 Turbo Cache?? Może podałbyś wyniki w 3DMarkach. Z góry dzięki Poczytaj sobie tu Jestem zadowolony, radek nie jest równie szybki jak 6600gt ale gierki śmigają jak trzeba, za tę cene niema nic lepszego. Edytowane 1 Stycznia 2007 przez Miper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...