Skocz do zawartości
rycy

Benq P52 -> Warto?

Rekomendowane odpowiedzi

ostatnio rozglądałem się za jakimś laptopem w cenie ok 3700zł i z tego co przeszukałem to uważam tego benq za najlepszą propozycję. Ma ktoś może tego laptopa i mógłby napisać swoje opinie na jego temat??

p.s. A może macie jakieś inne ciekawe propozycje w tej cenie? chodzi mi o laptopa zastępującego PC więc najlepiej dwurdzeniowy, 1GB ramu no i niezintegrowana k. graficzna (ten benq ma X1600 więc naprawdę dobrą w tej cenie).

z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ostatnio rozglądałem się za jakimś laptopem w cenie ok 3700zł i z tego co przeszukałem to uważam tego benq za najlepszą propozycję. Ma ktoś może tego laptopa i mógłby napisać swoje opinie na jego temat??

p.s. A może macie jakieś inne ciekawe propozycje w tej cenie? chodzi mi o laptopa zastępującego PC więc najlepiej dwurdzeniowy, 1GB ramu no i niezintegrowana k. graficzna (ten benq ma X1600 więc naprawdę dobrą w tej cenie).

z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi

jesli nie bedzie ci przeszkadzac grzanie sie i zapewne szum to bierz....procek dobry i mocny..karta graficzna mimo ze nie najmocniejsza to tech da rade...w nowych grach zmenijszenie detali i rozdzielki powinno sobie poradzic. ogolnie ładny laptop...jedyne to to ze duzy...i jak dla mnie brak pcmcia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koniecznie, KONIECZNIE obejzyj tego notebooka na zywo.

Niestety wizualnie notebooki BENQ nie prezentuja sie juz tak dobrze jak ich parametry parametry. Cos za cos. Jesli interesuje cie wyłacznie wydajnosc to pewnie przymkniesz na to oko, ale imho te laptopy wygladaja jak "komputer dla serwisanta" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miper a Ty jak tam zadowolony jesteś z tego swojego benq?? no i powiedz jak się sprawuje ta karta grafiki bo nie ukrywam że jest to dla mnie dość ważny element w tym sprzęciku. też masz 256MB VRAM i do 512 Turbo Cache?? Może podałbyś wyniki w 3DMarkach. Z góry dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miper a Ty jak tam zadowolony jesteś z tego swojego benq?? no i powiedz jak się sprawuje ta karta grafiki bo nie ukrywam że jest to dla mnie dość ważny element w tym sprzęciku. też masz 256MB VRAM i do 512 Turbo Cache?? Może podałbyś wyniki w 3DMarkach. Z góry dzięki

Poczytaj sobie tu

Jestem zadowolony, radek nie jest równie szybki jak 6600gt ale gierki śmigają jak trzeba, za tę cene niema nic lepszego.

Edytowane przez Miper

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi