majuss Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Witam! Mam problem z tym odtwarzaczem, a mianowicie nie moge zwiekszyc czcionki przy ogladaniu filmow Sad w ustawieniach w ogole nie widac aby mozna bylo zmienic. Jak dla mnie jest to paranoja ze ogladam film na tv 29' a napisy jak maczek! czy jest moze jakies nowe oprogramowanie ale jakis mozna to zmienic a po drugie polowa filmow mi przycina przy ogladaniu choc na kompie jest wszystko ok ? wiec nie wiem czy to wina kodekow, kupowalem go 3 miesiace temu za 340zł za ta cene chyba powienienem cos oczekiwac z gory dzieki za pomoc ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) No wiesz w kwestii odtwarzania filmów DivX o niebo lepsze są odtwarzacze za 200-250zł, takie jak Manta, Bellwood, Wiwa itd. Poważni producenci mają to gdzieś, wstawiają tą funkcję "bele żeby było". Możesz poszukać jakiegoś nowszego softu, ale wątpie żeby to coś pomogło. Edytowane 31 Grudnia 2006 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 (edytowane) a po drugie polowa filmow mi przycina przy ogladaniu choc na kompie jest wszystko ok ? wiec nie wiem czy to wina kodekow, kupowalem go 3 miesiace temu za 340zł za ta cene chyba powienienem cos oczekiwac tak, możesz oczekiwać troche lepszej jakości obrazu czy wykonania od mant, wiw itd... ale nie oczekuj wsparcia technicznego czy bezproblemowej aktualizacji softu, bo si enie doczekasz :P taka jaest prawda :) to odtwarzacz dvd z funkcją odtwarzania divX a nie odwrotnie – producent zakłada, że większość filmów wkładanych w tackę to pełne dvd. tez mam wypasione kino yamahy dvd z opcja odtwarzania divXów ale taka opcje to o kant doopy rozbić - do divxów kupiłem specjalnie mante za 160zł Edytowane 2 Stycznia 2007 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...