Skocz do zawartości
barakuda

Pomocy w GTAIII pod 98SE

Rekomendowane odpowiedzi

Zmieniłem gfafę na GF3 Ti200 od Gainwarda przeinstalowałem system i wszystko był ok.Włączam rano kompa i gry wykorzystujące dx8.1 nie chodzą,a test direkt 3D pokazuje - Bąd kroku 5(Get Device Capsl: HRESULT=0X88760860) 3W niedostępne. Formatuje instaluje jest ok.wrzucam trochę softu i jest ok. Po jakim s czasie nie działa. Czy pzyc-zyna może leżeć po stronie grafy dlatego że zmiana karty zbiegła się z pierwszą instalacją GTAIII. THPS3działał mi poprzednio dobrze.Pomóżcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmieniłem gfafę na GF3 Ti200 od Gainwarda przeinstalowałem system i wszystko był ok.Włączam rano kompa i gry wykorzystujące dx8.1 nie chodzą,a test direkt 3D pokazuje - Bąd kroku 5(Get Device Capsl: HRESULT=0X88760860) 3W niedostępne. Formatuje instaluje jest ok.wrzucam trochę softu i jest ok. Po jakim s czasie nie działa. Czy pzyc-zyna może leżeć po stronie grafy  dlatego że zmiana karty zbiegła się z pierwszą instalacją GTAIII. THPS3działał mi poprzednio dobrze.Pomóżcie.

Wywal sejwy z katalogu moje dokumenty bo GTA3 zapisuje sobie tez ustawienia grafy przy pierwszym odpaleniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...