barakuda Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Zmieniłem gfafę na GF3 Ti200 od Gainwarda przeinstalowałem system i wszystko był ok.Włączam rano kompa i gry wykorzystujące dx8.1 nie chodzą,a test direkt 3D pokazuje - Bąd kroku 5(Get Device Capsl: HRESULT=0X88760860) 3W niedostępne. Formatuje instaluje jest ok.wrzucam trochę softu i jest ok. Po jakim s czasie nie działa. Czy pzyc-zyna może leżeć po stronie grafy dlatego że zmiana karty zbiegła się z pierwszą instalacją GTAIII. THPS3działał mi poprzednio dobrze.Pomóżcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Zmieniłem gfafę na GF3 Ti200 od Gainwarda przeinstalowałem system i wszystko był ok.Włączam rano kompa i gry wykorzystujące dx8.1 nie chodzą,a test direkt 3D pokazuje - Bąd kroku 5(Get Device Capsl: HRESULT=0X88760860) 3W niedostępne. Formatuje instaluje jest ok.wrzucam trochę softu i jest ok. Po jakim s czasie nie działa. Czy pzyc-zyna może leżeć po stronie grafy dlatego że zmiana karty zbiegła się z pierwszą instalacją GTAIII. THPS3działał mi poprzednio dobrze.Pomóżcie.Wywal sejwy z katalogu moje dokumenty bo GTA3 zapisuje sobie tez ustawienia grafy przy pierwszym odpaleniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...