Valentine Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Procek już został sprzedany, ale i tak mnie interesuje :P Otóż kręciłem swojego JIUHBa i co dziwne procek za nic nie chce przejść prędkości 2,5GHz :E Niezależnie od FSB, bo przy 133MHz też nie chciał przejść, przy 166Mhz to samo :) Mimo tego udało mi się osiągnąć maksymalne stabilne FSB 245MHz - 10x245Mhz (przy 249Mhz wywalał się w SPI, a przy 250MHz trzeba było robić Clear CMOS) - co dziwne obniżani mnożna nba procu nic nie dawało :/ Zastanawiam się dlaczego taki dziwny proc :E Screen Sprzęt: Abit NF7 2.0 (kolorowe sloty) D27 Trats A-DATA 400MHz@490MHz 2,9V Fortron 350W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 moze za malo napiecia dostal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genz Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 moze zrobie maly off top ale sie zapytam: Czym to chlodziles za masz tak niska temp. ? wc czy cos innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 czipsecik nie wyrabial ( za malo papu dostawal ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valentine Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Procek był chłodzony Gigabyte 3D Rocket + buda otwarta i okno też :E Jak mu dałem 1,9V to mi się zawieszał w BIOS lub przy zapisywaniu :E Hmm wątpię w chipset bo na 1,6V nie było problemu przy 240FSB, więc mu potem 1,7V dałem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Gigabyte 3D Rocket? Gadzet a nie chlodzenie? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valentine Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Gigabyte 3D Rocket? Gadzet a nie chlodzenie? :P No w sumie nie jest super :P Ale najgorszy też nie jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...