Skocz do zawartości
Sens

Mysz Optyczna E5 Za 15,99

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Mam przewodowa, optyczna myszke E5 z kerfura, ktora kosztowala mnie 15,99. Myszka przez kilka miesiecy chodziła dobrze, a od pewnego czasu w windowsi i grach ucieka mi kursor. Np idac w counterze celownik podnosi sie do gory i zaczyna sie krecic :mur:

Czy ta myszka jest juz do wyrzucenia czy mozna cos na to zaradzic? Myszka jes na zwykłej podkłdce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myszka jest juz do wyrzucenia. Mialem kiedys tak z swoim a4techem kulkowym. Poczatkowo dzialo sie to tylko w grach, pozniej przenioslo sie na pulpit :? Co ciekawe kumpel tez myszke a4tech i mial dokladnie to samo co ja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myszka jest juz do wyrzucenia. Mialem kiedys tak z swoim a4techem kulkowym. Poczatkowo dzialo sie to tylko w grach, pozniej przenioslo sie na pulpit :? Co ciekawe kumpel tez myszke a4tech i mial dokladnie to samo co ja.

kulka to zupełnie inna historia

powiedz jaką masz podkładke czy nie jest błyszcząca i kolorowa przypadkiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam! Mam przewodowa, optyczna myszke E5 z kerfura, ktora kosztowala mnie 15,99. Myszka przez kilka miesiecy chodziła dobrze, a od pewnego czasu w windowsi i grach ucieka mi kursor. Np idac w counterze celownik podnosi sie do gory i zaczyna sie krecic :mur:

Czy ta myszka jest juz do wyrzucenia czy mozna cos na to zaradzic? Myszka jes na zwykłej podkłdce.

Dostajesz to, za co płacisz.

A możesz sprawdzić, czy kabelek nie uszkodzony, czy czujnik nie zabrudzony :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziwne bo mi od czasu do czasu tak szaleje logitech... z a4 nie mam najmniejszych problemów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też tak mam na myszce Vobis ;p (B-scroll MT1012). W grach jeszcze nie uświadczyłem uciekajacego kursora ale w windzie juz tak czasami sam poprostu bez dotykania myszki sie przesowa w rozne strony.

Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem to samo :) na swoim razerze :] wirusy. tnz podobnie sam celownik sie nie kreci ale np na jedno klikniecie reagowal 2x nie przestawam strzelac blokowal sie na chwilke etc

wiesz tylko on ma 10 razy tańsza myszke która predzej sie zjechala :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeżeli ktoś kupuje myszkę w markecie w cenie 6cio paka piwa to i tak cud, że wytrzymała pół roku...

Soreks ale mialem to na drogim logitechu. Akurat to nie jest zawsze wina myszki. U mnie na mobce siadl multi czyli uklad kontrolujacy i/o oraz adresowanie proca. Kazda myszka gubila kursor , latala po ekranie itd...nie wazne czy za 5 zl czy za 50 czy wiecej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi