jojoro Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgadnijcie co jest w tym domku :) więcej szczegółów na stronie ExtensionTech Brakuje tylko dymu wydobywającego się z kominka i światełek w oknach :) Ups! Przepraszam światełka w oknach są :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 ...no ładne cacko :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 hehe, mi sie tak sobie podoba...ale wykonanie niezle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 uznanie za wykonanie i wklad pracy :D ale wyglad cieciowy :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakma Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Jeszcze brakuje tylko Barbie i Kena. Normalnie wiocha :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 trzeba przyznac koles zrobil kawal niezlej roboty :D ladna sprawa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 :arrow: mi sie nie podoba, wole plexi i aluminium, a drewno jakos zle mi w oku 'lezy' ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 widac ze gostek sie napracowal no iwpadl na swietny pomysl:> chodz ja wolal bym inny krztalt... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Fajne, fajne, tylko ze to by pasowalo piecioletniemu dziecku do pokoju. Jojoro...Co do dymu: Wystarczy upchnac dyskotekowa dymiare gdzies obok, i podlaczyc jakims wezykiem. tyle ze to bedzie mala symulacja pozaru ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 ja bym na PGR-owski róż strzelił :lol: to Barbie miała by fajnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Czego to ludzie nie wymysla z nudow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 A gdzie basen :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 o fajny pomysl- zrobic obudowe w krztalcie pgrowsiej stajni :>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 hehe. mi sie podoba :D xtra wg mnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 dla mnie kicha jesli domek robil sam, to ma plusa ale tak, to latwo do czegos poprostu wsadzic mobo... IMHO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 hahahaha jaka lipa , ja chcialbym zobaczec jak to sie pali ... :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 pomysł genialny :) ciekawe jak by wygladało w domku dla lalek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 pomysl dobry wykonanie swietne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 10/10 za pomysł i wykonanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...