BENO Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Witam. Komputer po infekcji wirusów. Infekcje usunięte. Komputer widoczny w otoczeniu sieciowym Przy próbie wejścia na zasoby udostępnione przez ten komputer komunikat ...odmowa dostępu . Podobnie przy net view \\nazwa odmowa dotepu kod błędu 5 Total Commander-em po wpisaniu sciezki dostepu wchodze bez problemu Na kompie system xp sp 2 Komp w swoim otoczeniu widzi swoje zasoby udostępnione Z niego można przeglądać zasoby innego kompa Szczęśliwego Nowego Roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 to jest bardzo częste na Xpach.. sam mam tak w domu... i nie wiem dlaczego tak się dzieje... z jednego kompa na inny mogę wejść ale z innego na ten już nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pnhd Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 no i u mnie tez kicha. jeszcze przed wczoraj moglem kopiowac z blaszaka na lapka, a dzis juz tylko widze katalogi i zawartosc. a przy probie kopiowania komunikat, ze sie nie da. co za dziadostwo jakies. na szczescie jest rozwiazanie. serwer ftp na blaszak i problem z glowy. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENO Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 no i u mnie tez kicha. jeszcze przed wczoraj moglem kopiowac z blaszaka na lapka, a dzis juz tylko widze katalogi i zawartosc. a przy probie kopiowania komunikat, ze sie nie da. co za dziadostwo jakies. na szczescie jest rozwiazanie. serwer ftp na blaszak i problem z glowy. :mur: Witam. U mnie wyglada to inaczej . Widze tylko kompa w otoczeniu sieciowym ale zasobów juz nie widac. Z tego co wyczytałem w necie byc moze jest za to odpowiedzialna któras z poprawek Microsoftu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENO Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 W opcjach zabezpieczen lokalnych zauważyłem pewne nieścisłosci Tak wygląda to na kompie z którym wszystko jest ok Serwer sieci Microsoft: okres bezczynności wymagany dla wstrzymania sesji 15 min Serwer sieci Microsoft: podpisuj cyfrowo komunikację (za zgodą klienta) Wyłączony Serwer sieci Microsoft: podpisuj cyfrowo komunikację (zawsze) Wyłączony Serwer sieci Microsoft: rozłączaj klientów po upływie limitu czasu logowania Włączony A tak na tym niesfornym kompie Serwer sieci Microsoft: okres bezczynności wymagany dla wstrzymania sesji Nie zdefiniowane Serwer sieci Microsoft: podpisuj cyfrowo komunikację (za zgodą klienta) Nie zdefiniowane Serwer sieci Microsoft: podpisuj cyfrowo komunikację (zawsze) Nie zdefiniowane Serwer sieci Microsoft: rozłączaj klientów po upływie limitu czasu logowania Nie zdefiniowane Czy to moze miec znaczenie ??? Nie mam teraz przed soba tego kompa . Ale na ""dobrym" kompie nie moge ustawic tak jak na tym "niesfornym" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...