Skocz do zawartości
DEVILEK

3d2k1 --- > 100k Done

Rekomendowane odpowiedzi

:shock: i tylko tyle :zonk: ciekawe czy ktoś go złamie ... w najbliższym czasie :>

Jasne! Wystarczy że ktoś otrzyma sponsoring od takich firm jak nVidia, Intel, Corsair czy Asus.

Przecież i na tym forum są ludzie którzy przy odpowiednim sprzęcie mogli by równie dobrze otrzymywać takie wyniki. Ale jak to w Polskiej rzeczywistości.... $$$ brak :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kingpin? niemozliwe..... nie myslalem ze da rade i jeszcze z jakim nedznym cepkiem :blink:

' date=' 1 sty 2007, 17:25' post='2449609']

Jasne! Wystarczy że ktoś otrzyma sponsoring od takich firm jak nVidia, Intel, Corsair czy Asus.

Przecież i na tym forum są ludzie którzy przy odpowiednim sprzęcie mogli by równie dobrze otrzymywać takie wyniki. Ale jak to w Polskiej rzeczywistości.... $$$ brak :-|

Tia pewnie. W Polsce wszyscy sa najlepsi i najfajniejsi tylko kasy nie ma..... ehhh.... :mad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ładnie ładnie, pogratulować... jakbym mial sprzet tez bym tyle zrobil nie chwalac sie albo nawet wiecej :lol:

BTW to czy kэv to ten sam kev/Majkel ktory jest na tym forum zbanowany i chce jeszcze raz byc? ;] (po sigu wnioskuje że tak :P)

Edytowane przez hary

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie. Nic dodać nic ująć. Nigdy nie będziemy pierwsi bo jesteśmy 100 lat za murzynami :|

Polecam zobaczyć top 10 na hwbocie ;> DEVILEK jest 8 i wyniki ma też baaardzo fajne :] Także niekoniecznie 100 lat ;)

A co 100k to wynik miażdżący :] Teraz czekamy na 100k w 03 ;> Ale to za parę lat pewnie :mrgreen:

Edytowane przez Lanc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kingpin? niemozliwe..... nie myslalem ze da rade i jeszcze z jakim nedznym cepkiem :blink:

Ja takze, jak zaczel sie temat ktos pyknie 100k to stawialem na Hipro bo cepa ma najlepszego, a tu prosze nie zdazyl.

ps. za to grafa przynajmniej jedna od Hipro to sie do powieszenia na scianie nadaje :lol: 660MHz na gpu to chyba max.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tam od razu 200k. Ciekawy jestem kiedy 100k stuknie na jednej karcie i jednym rdzeniu :] Mam nadzieję że będzie to 'coś' oparte na R600 i C2D (z wyłączonym jednym rdzeniem :P).

Cud że po 6 latach jeszcze ktoś używa 3DMarka 2001 :] Niech ten K|ngp|n odpali Mark'a 2000 albo jeszcze starszego (coś tam jeszcze było badajże z końcówką MAX). Ciekaw jestem ile wówczas będzie miał pkt :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

' date=' 2 sty 2007, 18:45' post='2451027']

Tam od razu 200k. Ciekawy jestem kiedy 100k stuknie na jednej karcie i jednym rdzeniu :] Mam nadzieję że będzie to 'coś' oparte na R600 i C2D (z wyłączonym jednym rdzeniem :P).

Cud że po 6 latach jeszcze ktoś używa 3DMarka 2001 :] Niech ten K|ngp|n odpali Mark'a 2000 albo jeszcze starszego (coś tam jeszcze było badajże z końcówką MAX). Ciekaw jestem ile wówczas będzie miał pkt :lol:

99Max - nawet mam go na dysku :D

A dwa rdzenie nie maja nic do wydajnosci w 2k1, bo on nie korzysta z tego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To się zwało 3Dmark '99 MAX. Chyba pierwszy 3Dmark w historii.

Download :arrow: http://www.futuremark.com/download/3dmark99max/

I chyba potrafił korzystać maksymalnie z DX6.0

Pamiętam jeszcze jeden test z niego. Taka gra w której ścigamy się poduszkowcami przyszłości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi