Paul Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Witam! Jestem pod wrażeniem Waszych modyfikacji, chciałbym stworzyć coś swojego lecz .. brakuje mi pomysłu (brak plastycznej wyobraźni <_< ). Chciałbym aby była to estetyczna modyfikacja, mająca na celu wyciszenie komputera (stosunkowo małymi kosztami - raczej domowymi sposobami). Pierwszym moim krokiem który zrobiłem ku temy było wycięcie otworu w bocznej klapie i wstawienie bass-reflexu : Jednak na tym moja pomysłowość się skończyła. Czy mógłbym prosić o jakeiś pomysły, moze nurt w całym projekcie ? Wygląd mojej Budy: Buda wewnątrz : Z przodu: http://img481.imageshack.us/img481/2319/01rr0.jpg Jeśli temat uważacie za niepotrzebny/niestosowny proszę usunąć, w późniejszym czasie będe zamieszczał w nim foty z postępu w pracy ;) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiJo Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Wytnij okienko, wsadź neony i dodaj kilka wiatraczków :D Co prawda nie wszyscy uważają to za mod, ale może Tobie wystarczy :) a jak nie, to poszukaj gdzieś natchnienia i zrób to co sam wymyślisz :) tak będzie chyba najlepiej :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paul Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Nie chcę raczej robić choinki ;-) Szukam raczej tematu modyfikacji + jakichś elementów które moge wykożystać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Jak dobrze pamiętam to tu na formu ktoś dawał jakies pomysły, poszukaj moze znajdziesz. Jak nic nie możesz wymyślić, to poczekaj na szkołe, jakaś nudna lekcja i pomysł sam przyjdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomascamel Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 (edytowane) masz pomysl :) podoba sie elemencik ktory mozesz wykozystac Edytowane 1 Stycznia 2007 przez thomascamel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 (edytowane) Pierwszym moim krokiem który zrobiłem ku temy było wycięcie otworu w bocznej klapie i wstawienie bass-reflexu : [...] Jednak na tym moja pomysłowość się skończyła. Czy mógłbym prosić o jakeiś pomysły, moze nurt w całym projekcie ? Wygląd mojej Budy: wybitnie twórcze, polecam 4h medytacji codziennie, ziółka od Ojca Lamberta, 10g orzechów na śniadanie, lecytyna i głębokie skłony, żeby krew w końcu zaczęła dopływać do mózgu Niezwykle irytujące jest to, że im bardziej narzekamy na niski poziom nowych tematów, to paradoksalnie, jakby po równi pochyłej ich poziom spada coraz niżej w miarę powstawania kolejnych. EDIT: http://www.ilubek.republika.pl/index.html jak już ktoś powiedział - wyszarp okno, wrzuć katody, będziesz moderem, szacun ziomków z klasy i błysk w oczach rodziców - przecież zaprojektowałeś i wykonałeś modyfikację swojego komputera, sam. Edytowane 1 Stycznia 2007 przez msn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Nie chcę raczej robić choinki ;-) Szukam raczej tematu modyfikacji + jakichś elementów które moge wykożystać ;) To szukaj w swojej glowie... To ma byc Twoja buda czy nasza? Twoj pomysl czy nasz? Jak damy pomysl, to napiszesz 'jak to zrobic?'... Masz forum, masz zdjecia - przegladaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 To będzie tylko i wyłącznie Twój mod. Skąd my mamy wiedzieć jakie styl preferujesz ?? Metal, Hip-hop czy punk :P ?? Przeciez to Ty będziesz patrzył na tego kompa dzień i noc, nie my :D.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Chciałbym aby była to estetyczna modyfikacja, mająca na celu wyciszenie komputera (stosunkowo małymi kosztami - raczej domowymi sposobami). Pierwszym moim krokiem który zrobiłem ku temy było wycięcie otworu w bocznej klapie i wstawienie bass-reflexu :zatem wytłumacz nam w jai sposób ma to wpłynac na wyciszenie kompa :wink: bo jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić... Już pominę fakt przemilczę... jak ten bass reflex jest tam wsadzony :) Niezwykle irytujące jest to, że im bardziej narzekamy na niski poziom nowych tematów, to paradoksalnie, jakby po równi pochyłej ich poziom spada coraz niżej w miarę powstawania kolejnych.no bo na tym forum Ty tworzysz elitę moderów.. i jeśli elita się nie zabiera do dzieła to co się dziwić że poziom spada :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Witam! Jestem pod wrażeniem Waszych modyfikacji, chciałbym stworzyć coś swojego lecz .. brakuje mi pomysłu (brak plastycznej wyobraźni <_< ). Chciałbym aby była to estetyczna modyfikacja, mająca na celu wyciszenie komputera (stosunkowo małymi kosztami - raczej domowymi sposobami). Pierwszym moim krokiem który zrobiłem ku temy było wycięcie otworu w bocznej klapie i wstawienie bass-reflexu : Jednak na tym moja pomysłowość się skończyła. Czy mógłbym prosić o jakeiś pomysły, moze nurt w całym projekcie ? Ledwo nowy rok wskoczył na ruszt a już mamy kandydata na najbardziej idiotyczny temat roku.... Jeżeli twoja pomysłowość kończy się na wycięciu otworu, to może myślenie zostaw innym zanim "popełnisz" jakiegoś "młoda"... Chyba czas napisać wreszcie jakiś FAQ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Myslenie boli prawda? A glowe ewolucja uksztaltowala, zeby miec na czym czapeczke nosic tak? Ja tobie polece taka fajna strone, wchodzisz tam, wpisujesz kilka magicznych hasel i pokazuje Ci to, co mogloby Cie zainspirowac. www.google.pl hasel Ci nie podam, musialbys przejsc 2 letni trening rycerza Jedi. No i zaczac myslec. Na koniec mala rada: Skoro nie masz pojecia co chcesz osiagnac, to proponuje przemyslec sens podejmowania dzialan. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 pierwszy lepszy pomysl: bierzesz mlotek i klepiesz blache(robisz jakies mOOcne wgniecenia, malujesz ja na jakis kolor + na czerwono dodajesz efekt rdzy i masz elegancki "trash-mod" :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Wywalasz budę, przez okno: "suicide-mod" - gotowy, prawda że proste?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Tak sie zastanawiam, nigdy nie robiłem modów no może poza naprawą głośników :P Ale żeby mod był sensowny to trzeba pomyśleć i nie musi tu byc nie wiadomo co. Proste skromne i na temat. Bo co nagle to po diable. xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zamkne zanim do konca autor zostanie zjedzony ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...