Tomek.czwa Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 (edytowane) Chce wymienić parę części wybrałem coś takiego czy to dobry wybór co w nim zmienić?? C2D e6300 650zł lub e6600 Asus p5b delux 650zł Geil 2x1gb 800mhz 990zł x1950 pro asus / powercooler 700zł Cena 3000zł Jak myślicie zagram na czymś takim na max i 1024 w gothic 3 i oblivion?? Edytowane 2 Stycznia 2007 przez Tomek.czwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 proc c2d e6300 poco wiecej krecisz go jeszcze duzo plyta gigabyte ds3 pamiatki jak juz chcesz 800mhz cos takiego G.SKILL 2x1GB DDR2 800 CL4 -O/C link: http://allegro.pl/item152137992_g_skill_2x..._wieczysta.html grafa moze byc x1950 pro z asusa np:) A czy ci gothica i obliwon pojda na maxa hmm moj kumpel ma podobny sprzet nie krecony oblivion poszedl na maxa ale czy mial hdr+aa wlaczone tego nie wiem!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 (edytowane) Na max na pewno nie zagrasz (bez AA i HDR). Co do karty brałbym GeForce 7900GS i pokręcił ponieważ ten Radeon za bardzo się nie kręci. Edytowane 2 Stycznia 2007 przez misiek175 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.czwa Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 (edytowane) Ta karta to taka przejściówka bo czekam na nowe karty na dx 10. A może lepiej <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> już teraz 8800gtx?? Ale wydaje mi się że ATI wymyśli coś lepszego. A dlaczego miałbym nie brać pamięci 800mhz?? I dlaczego polecasz tego gigabyte?? Edytowane 2 Stycznia 2007 przez Tomek.czwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Premiera R600 podobno na koniec stycznia, może warto poczekać? :-) na dzień dzisiejszy nie wiadomo co on naprawdę będzie potrafić więc lepiej się wstrzymać a nóż będzie powalał 8800GTX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.czwa Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 (edytowane) Więc może lepiej w ogóle się wstrzymać z kupnem części?? Jak myślicie kiedy najlepiej dokonać wymiany?? Nowe części będą wychodzić ale moje będą tanieć wiec sam nie wiem co juz robic. Edytowane 2 Stycznia 2007 przez Tomek.czwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Po premierze R600 i zobaczyć która grafa zgodna z DX10 będzie najlepsza. Premiera R600 to podobno koniec stycznia. Na dodatek R600 ma być podobno zgodny z DX 10.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.czwa Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 A co jak wymieniłbym płytę na ic7 na mój procek i kupił x1950 pro na AGP?? Czy to dobre rozwiązanie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Hmm tak patrząc na Twój konfig nie widzę żadnego sensu. Ja też będe kupował proca, mobo, gpu i ram w podobnej kwocie i czekam na kwiecień-maj, kiedy ceny powinny być stabilne no i kiedy grafy z dx 10 będzie można spokojnie porównać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...