Majdan Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Przygotujcie już szampany , niedługo zegar będzie wskazywał 0 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 100.000 mi sie wydaje, ze wiecej :), w koncu z calego swiata wiec moim zdaniem ta liczba oczekujacych w tej chwili to w milionach :D. PS: Po co ciagle liczycie dalem wam link do zegara, ktory dobrze odlicza co do sekundu :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 JAk faktycznie się mark pojwi i tyle ludzi się rzuci na raz to będzie to największy zorganizowany atak na serwer :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Żebyś wiedział że tak będzie!! Czesto sie tak zdaza. Jesli na Tweak'u bedzie sszybko sciagniety, to Tweak moze tez padnie :) Kto wie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 dwie minuty... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 JAk faktycznie się mark pojwi i tyle ludzi się rzuci na raz to będzie to największy zorganizowany atak na serwer :lol:Nawet Mitnick się chowa :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 dwie minuty... 5 a nie 2. Zreszta, czy to wazne??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 juz koniec odliczania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 panowie KONIEC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 cos mi sie strona nie moze zaladować LOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Mnie tez :lol: cos kreca chlopaki :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetWalker Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 THE NEW 3DMARK2003 HAS JUST BEEN RELEASED :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 a mi sie przed 5 minutami ladowala sie w 2 sekundy a teraz w chyba za 2 minuty sie zaladuje .ooo ledwo ledwo ciagnie juz ich ten server z futuremarka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 I mi sie nieladuje. TYLE ludu tam siedzi!!! :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 etam ide na kolacje, pózniej zobacze, moze to byl licznik ile jeszcze bedzie zyl Futuremark :) wlasnie umarł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 etam ide na kolacje, pózniej zobacze, moze to byl licznik ile jeszcze bedzie zyl Futuremark :) wlasnie umarł :)etam ide na kolacje, pózniej zobacze, moze to byl licznik ile jeszcze bedzie zyl Futuremark :) wlasnie umarł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 I mi sie nieladuje. TYLE ludu tam siedzi!!! :D:D:DI mi sie nieladuje. TYLE ludu tam siedzi!!! :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 I mi sie nieladuje. TYLE ludu tam siedzi!!! :D:D:DI mi sie nieladuje. TYLE ludu tam siedzi!!! :D:D:DI mi sie nieladuje. TYLE ludu tam siedzi!!! :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Wynik na P4 3,3ghz maxymalnie podkręconym R9700 PRO - 3800 3dmarks koniec marzeń Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 To ja nie zaciagam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 www.futuremark.co już mi się ze 3 minuty ładuje ;P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 kurde mi ledwo tweak sie zaladowal .A wlasne Interloper skad tys te informacje wytrzasnol .Moze teraz bedzie inna skala punktow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 U mnie koniec odliczania byl na 17 Za 38 godzin pierwszy test :D [/img] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Wynik na P4 3,3ghz maxymalnie podkręconym R9700 PRO - 3800 3dmarks koniec marzeń Skąd to wziełeś??? Jak to prawda To nieźle mają....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 U mnie na 4 a potem "Nie mozna wyswietlic strony" :lol: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Cholernie wolno mi sie sciąga , na razie tylko 35MB (20%) :( , chyba poczekam jeszcze kilka godzin zanim uruchomie go :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Ja juz mam 38%, nim zaczalem sciagac, to minelo 30 minut. Pozniej sciagnalem okolo 40 mb, ale mialem transfer 20 kb/s wiec szukalem nowego zrodla. Znalzlem w komentarzu do topicu o 3dmarku na glownej stronie tweaka. Teraz mam 60 kb/s i bede mial 3dmarka za 31 minut. Jak tylko przetestuje to dam znac. Ponoc maszyna z gf 4 ti 4400 ma mniej niz 2 tys!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 ciekawe ile bede mial na moim radku :) chyba nie kupuje juz 9500pro, nie warto :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 mam już 7% 55KB/s :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 mam już 7% 55KB/s :D Z jakiego serwera jedziesz, mozesz zapodac linka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...